Видео - Ћави: Нико никад ни близу Месију, чак ни Роналдо!

Ћави Ернандес, легенда шпанског фудбала и Барселоне, каже да нико не може да се пореди са Лионелом Месијем, па ни Кристијано Роналдо!

Фудбал 20.07.2016 | 12:30
Видео -  Ћави: Нико никад ни близу Месију, чак ни Роналдо!
Многи виде фантастичног Аргентинца као најбољег фудбалера у историји, а неки му замерају што са репрезентацијом нема освојен велики трофеј.

„Што се мене тиче, не постоји Месијев наследник. Никада неће постојати. Биће добрих играча, али нико на Месијевом нивоу. Немогуће је превазићи га, толико дуго је на врху, освојио је толико тимских и индивидуалних награда. У будућности ће врхунски играчи бити изједначени. Сада покушава да се провуче прича о бици између Месија и Кристијана Роналда, али они који се разумеју у фудбал знају да ту нема поређења. Када Меси заврши каријеру, остаће Нејмар, Азар и још пет или 10 играча на сличном нивоу, али ничија супериорност неће бити толико неупитна као Месијева“, каже вероватно и творац моћне Барсе какву гледамо данас.

Иако се спекулише да би Меси после пресуде шпанских власти за утају пореза могао да напусти Примеру, Ћави верује да ће он остати у Барселони до краја каријере.

„Он је још увек најбољи на свету, прави разлику на терену. Срећан је у Барселони, не кажем да га не погађају ствари ван терена, али је на терену и даље исти играч. Сјајно је имати га.“



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар