Реакција Вање Грбића после историјске титуле одбојкаша...

Легендарни Владимир Грбић, који ће вечно остати у срцима наших љубитеља спорта јер је срцем и играо за репрезентацију, никада у богатој каријери није успео да освоји Светску лигу. Било је ту и олимпијског злата, и оног намењеног прваку Европе, носио тробојку на Играма, био званично најбољи спортиста наше земље двапут, али...

Остали спортови 18.07.2016 | 18:15
Реакција Вање Грбића после историјске титуле одбојкаша...
Светска лига му је, као и свим досадашњим генерацијама, измицала. Баш он је на себи својствен начин решио је да јавно каже шта мисли о сензационалном успеху нове селекције, коју је до историјске, прве титуле победом над Бразилом од 3:0 у финалу, као селектор одвео његов брат, Никола.

"Они нису понос само када победе и освоје. Они су понос увек. Наша обавеза је да верујемо у њих увек. И кад је тешко, тада највише. Мене нису учинили поносним. Ја сам на њих поносан одувек. На њихов однос и приврженост свом народу и својој земљи. Учимо од њих, јер имамо од кога, како се бори и поштује своја земља", поручио је путем Фејсбука легендарни Вања.

После подсећања на однос одбојкаша према раду, али и према народу и држави у којој су рођени, он се потом обратио и самим играчима који су стигли до титуле:

"Момци... за мене сте одавно победили. Свака реч је сувишна. Настављамо даље до нових радости, зноја, муке и изазова".

Радост, али и зној, мука и изазов. Тачно у стилу "Владимира Великог": једна доза радости, три дозе напора. Зато је на крају радост трипут већа него у свим другим случајевима. А једино тако и могућа.

Извор: блиц.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

корај

18.07.2016 18:09

Браво децки .

ОДГОВОРИТЕ