Синиша Мали нападнут испред Скупштине

Градоначелник Београда Синиша Мали изјавио је данас да је у шоку због насртаја присталица иницијативе "Не да(ви)мо Београд" на њега, одборнике и полицију и изразио забринутост за безбиједност своје породице.

Србија 18.07.2016 | 12:00
Синиша Мали нападнут испред Скупштине
"Ово није права слика Београда, нити права слика тих младих људи. Ако ме неко нападне када улазим у скупштину града, када покушава да ме удари и повреди, да ли то значи да ће следећи пут да повреди моју децу, зато што има другачије мишљење", упитао је Мали.

Он је додао да је припаднике иницијативе позвао на разговор, јер, како је казао, улица није место за то и истакао да "поштује другачије мишљење и њихову жељу да мирним демократским протестом изразе своје мишљење".

"Ови људи се боре против Београда на води. Њима се тај пројекат не допада и ми прихватамо то, али тај пројекат мења Београд и Србију и ми се боримо за свако радно место", нагласио је Мали и додао да ће тако бити док он буде водио град.

Како је рекао, највише чуди да "господа има времена да протестује у радно време у сред понедељка".

Мали је данас дошао у Скупштину града да би разговарао са извођачима радова "Београда на води", а у вези са једном од тачака данашње седнице градског парламента.

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Таксират

18.07.2016 12:04

'Њима се тај пројекат не допада и ми прихватамо то...' мислим да Мали то ипак не прихвата него разумије њихово неслагање и то је сасвим демократски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубица

18.07.2016 12:46

Не буду ли се предузеле озбиљније мере ови паткасти це палити и градску скупстину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Један ЦОВЕК и једна ПАТКА!

18.07.2016 15:11

А ови твоји це продати Србију као сто Милорад продаје Републику Српску, зидовима и њемцима...

Name

24 стана у Бугарској!

18.07.2016 15:10

Мали, продана дусо... !

ОДГОВОРИТЕ