ЛЕ: Бугари праве проблеме Томићу пред Пољску!

Фудбалери Партизана у четвртак гостују у Пољској у реваншу другог кола квалификација за Лигу Европе, али атмосфера у екипи није на жељеном нивоу.

Фудбал 19.07.2016 | 11:30
ЛЕ: Бугари праве проблеме Томићу пред Пољску!
Проблем праве Бугари, прво се "побунио" дефанзивац Иван Бандаловски, а потом и нападач Валери Божинов.

Бандаловски је незадовољан статусом резерве, па је одлучио да "штрајком" на мечу са Заглембјем издејствује себи трансфер. Неколико дана касније Божинов је имао непримерене коментаре у свлачионици.

"Бандаловски је крајем прошле сезоне тражио да промени средину, изашли смо у сусрет његовој жељи и ставили симболично обештећење. Ништа се није дешавало, па је пре неколико дана иницирао серију састанака из жеље да напусти клуб. Речено му је да се понаша као професионалац док се не појави клуб који га жели. Нико му није правио проблеме, међутим, његово понашање није било на нивоу. Реметио је целу групу, били смо приморани да повучемо радикалан потез. Иван је практично сам себе елиминисао из конкуренције. Нико нема право да себе стави изнад клуба. Та прича је готова", рекао је спортски директорИвица Илиев.

У међувремену, тренер Томић је медијима изјавио да је чуо нападача Божинова да "нешто коменташире" у свлачионици, па би и он могао да се нађе ван екипе у четвртак.

У Пољску сигурно неће путовати Бразилац Леонардо да Силва Соуза. Највеће појачање црно-белих овог лета није физички спремно за важан меч у Лубину.

Партизан и Заглембје су играли без голова у Београду, а реванш је на програму у четвртак од 19:45 часова.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Алија Сиротановић

19.07.2016 10:51

Ајде бер бугари вратите се у своју румунију

ОДГОВОРИТЕ