"Мајкл Џексон је желио да ожени 11-годишњу Ему Вотсон"

Поп икона Мајкл Џексон облачио се као кловн и носио је хируршку маску како га људи не би препознали док се забављао са стриптизетама, пише др Конрад Мареј који је оптужен за његову смрт, у својој новој књизи.

Забава 18.07.2016 | 09:35
"Мајкл Џексон је желио да ожени 11-годишњу Ему Вотсон"
Мареј каже да је Џексон говорио арапским акцентом како би сакрио свој идентитет, а забављао се са девојкама у јефтиним хотелима. Он је написао и књигу "То је то" у којој је открио детаље о животу Краља попа.

Истакао је да је Џексон понекад глумио да је преживео мождани удар како га не би препознали.

"Мајкл је ходао поред мене са штаком и претварао се да је преживео мождани удар. Чак је и уста окретао у страну", рекао је Мареј.

Како би испунио Џексонову жељу да проведе ноћ са ескорт дамама, Мареј је изнајмљивао собе у јефтиним хотелима, а поп певач се маскирао. Инсистирао је да даме буду веома мршаве.

Открио је и то да је Џексон имао велику жељу да ожени Ему Вотсон и то у време када је имала 11 година. Први избор му је била 12-годишња ћерка пријатеља из Велике Британије коју је упознао када је имала пет година, а други избор му је била глумица. Био је опседнут њом након што се појавила у филмовима о Харију Потеру и имао је њен лик од картона у кући.

Мареј није желео да коментарише да ли је пјевач био опасан за децу.

Мареј је био лични Мајклов психијатар три године, а осуђен је на четири године због убиства певача. Ослобођен је пре две године. Тврди да није крив и да књигу није написао због новца већ да му је Мајкл рекао да то уради.

Б 92
фото: интернет

Коментари / 0

Оставите коментар