Звезда: Кокеза, хвала ти због Европе!

Црвена звезда се због добијања евро лиценце захвалила компанијама Ауто Чачак и Дајрект медија, а посебно Фудбалском савезу Србије и његовом председнику Славиши Кокези.

Фудбал 18.07.2016 | 19:30
Звезда: Кокеза, хвала ти због Европе!
Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић захвалио се свима који су помогли да тај клуб успешно прође мониторинг Европске фудбалске уније (УЕФА).

"Велику захвалност за несебичну помоћ у решавању проблема везаних за успешан пролазак кватрталног УЕФА мониторинга дугујемо нашим бившим играчима, повериоцима, компанијама Ауто Чачак и Дајрект медија, и посебно Фудбалском савезу Србије и његовом председнику Славиши Кокези", навео је Терзић у изјави достављеној агенцији Бета.

Звезда је у суботу објавила да је успешно прошла тромесечни УЕФА мониторинг закључно са 15. јулом.

Такође, критиковано Спортско друштво Црвена звезда јер је, како је саопштено, "створило опасност" да се остане без лиценце за европска такмичења пошто је потрошило сва средства које је за фудбалски клуб уплатила компанија Гаспром.

Фудбалски клуб Црвена звезда почео је квалификације за Лигу шампиона, први пут после девет година, пошто је у првој утакмици другог кола као гост победио Валету. Реванш ће се играти у уторак.

Извор: Мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар