Милан се води оном старом - ''Без старца нема ударца''!

Милан договорио Арбелоу, а за Атомског мрава се бори са Ромом! Управа миланског клуба утаначила је све са једним, а на корак је до другог појачања.

Фудбал 18.07.2016 | 11:30
Милан се води оном старом - ''Без старца нема ударца''!
Коначно лепе вести за навијаче Милана - стиже појачање из Реал Мадрида! И то за џабе. Како јављају италијански медији, Росонери су договорили све услове са Алваром Арбелоом(33), који ће на Сан Сиро доћи као слободан играч пошто му је истекао уговор са Краљевским клубом. Десни бек ће потписати једногодишњи уговор са могућношћу продужетка сарадње на исти период. За место уз десну аут-линију бориће се са Игнациом Абатеом, Матијом Де Шиљом и Давидеом Калабријом. Иначе, Арбелоа може да одговори задацима и на левом беку.

Шпански репрезентативац провео је већи део каријере на стадиону Сантјаго Бернабеу. Већину, пошто је 2006. године прешао у Депортиво Ла Коруњу где се задржао једну сезону, а одатле се преселио на Острво и потписао за Ливерпул. У Реал се вратио након две сезоне.

Милан не планира да се овде заустави. Калчомеркато јавља да су челници италијанског клуба бацили око и на Себастијана Ђовинка, који је пропустио недавно завршено Европско првенство. Подсетимо, Антонио Конте није позвао Атомског мрава због тога што овај игра у америчком МЛС-у, а то такмичење према мишљењу новопеченог менаџера Челсија није било довољно квалитетно да би се Ђовинко нашао на списку за Еуро. Са друге стране, Милан жели да гради офанзиву на домаћим играчима, чему у прилог говоре трансферЂанлуке Лападуле из Пескаре и све извеснији одласци Луиза Адријана и Карлоса Баке.

Не распитују се само Росонери за Ђовинка. Ту је и Рома, чији тренер Лучано Спалети планира да наредне сезоне игра без класичног центарфора, а 29-годишњи хитроноги фудбалер савршено се уклапа у ову концепцију.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар