Рој Вилис: Покемони су виртуелни демони?!

Број љубитеља Покемона непрекидно расте, али неки се не дају лако заварати. Међу њима је и радио водитељ и свештеник из Америке Рик Вајлс, који сматра да је популарна игра “Покемон Го” ђавоља работа.

Свијет 15.07.2016 | 16:10
Рој Вилис: Покемони су виртуелни демони?!
“Ова Покемон створења су виртуелни сајбер демони – дигитални демони”, рекао је пастор Вајлс у недавној епизоди радио емисије “ТруеНеwс”.

Вајлс има неколико занимљивих теорија како се Покемони користе за кварење “невиних малих анђела широм Америке”. Није љубитељ ни технологије уопште.

“Шта да се ова технологија пренесе исламским џихадистима?”, питао је реторички у свом програму. “Шта би било да исламски џихадисти добију апликацију која им показује где се хришћани географски налазе?

Наш непријатељ, Сатана, напада цркве својим виртуелним, дигиталним, сајбер демонима. Верујем да су они магнет за демонске моћи”, сматра Вајл.

“Они сеју демоне по вашој цркви. Они вашу цркву нападају демонским активностима. Непријатељи Крста ће користити ову технологију да лоцирају и убијају хришћане”, уверен је пастор, који препоручује свима да “одмах престану да играју Покемон Го”.

То је лакше рећи, него учинити, будући да је игра досад оборила све рекорде по броју преузимања и то после свега десетак дана од лансирања.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар