Ухапшена још два педофила у Србији!

Свега два дана након хапшења Владице Рајковића (28), силоватеља и убице трогодишње Анђелине Стефановић из околине Зајечара, полиција је лисице на руке ставила још двојици педофила.

Србија 15.07.2016 | 10:10
Ухапшена још два педофила у Србији!
Костадин С. (52) из Смедерева сумњичи се да је дјечака М. В. (16) приморавао на сексуалне односе и притом то снимао, док је шеснаестогодишњакиња из Кикинде оптужила свог фудбалског тренера Миклоша М. (61) да ју је обљубио!

Како "Ало!" сазнаје, и један и други су ухапшени захваљујући родитељима жртава, који су случајеве пријавили полицији.

"Човјек из околине Смедерева, који до сада није хапшен нити је познат полицији одраније, у свој дом је доводио дјечака (16), подводио га другим мушкарцима, али и све то снимао камером. Експлицитне сцене секса са малољетником је дистрибуирао путем интернета. Код њега је нађен велики број педофилског материјала, а на инспекторима је сад да истраже да ли на снимцима има још нека жртва", објашњава саговорник близак овом случају и додаје да је Костадину С. одређено задржавање.

Према сазнањима "Ало!", њему се ставља на терет неколико кривичних дјела - подвођење, искоришћавање малољетника за порнографију и поседовање порнографског материјала.

Већ сљедећег дана у полицију је због сумње да је обљубио дјевојчицу, коју је иначе тренирао, доведен и тренер Миклош М. (61).

"Наводно је дјевојчицу, која је једна од најбољих младих фудбалерки, пипкао по интимним дијеловима тела и тјерао је је да га орално задовољава. Она се повјерила родитељима, након чега је и поднесена и кривична пријава против њега. Пријавом се терети за обљубу злоупотребом службеног положаја", каже извор "Ало!".

Занимљиво је да комшије и једног и другог човјека нису могле да вјерују да су ухапшени, с обзиром на то да важе за фине, породичне људе.

Извор: Ало.рс

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Дон Кихот

15.07.2016 08:46

Побити г.вна без размишљања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пајовић.

15.07.2016 16:53

Одма' ђубрад стрељат,једо им пас матер.

Name

уг

15.07.2016 10:43

Кастрирање , па каменовање до смрти на неком тргу .

ОДГОВОРИТЕ