Ким има лијек за рак?

Режим севернокорејског лидера Ким Џонг-уна тврди да та земља има лек против рака и за спречавање старења - воду која извире на планини у близини престонице Пјонгјанга.

Свијет 14.07.2016 | 11:01
Ким има лијек за рак?
Они наводе да та изворска вода има енергетска својства и, према наводима режима, може да помогне грађанима Северне Кореје да раде све до 90. године, преноси британски "Мирор".

Та вода се флашира и продаје грађанима те земље, којих има 27 милиона, "с циљем спречавања рака и старења".

То није прва невероватна тврдња севернокорејских власти, наводи "Мирор" и подсећа да је отац Ким Џонгуна, Ким Џонг-ил, наводно могао да мења временске прилике снагом свога ума, да је проходао са само три недеље, а проговорио са осам недеља.

У извештају режима о квалитетама моћне изворске воде се наводи: "Локално становништво је зове ''чиста вода'' која даје мистериозну енергију. Многи од њих су старији од 90 година, а и даље су здрави и раде у пољу."

"Истраживачи су недавно открили да та вода садржи мање молекуле, које се апсорбују у људском телу већом брзином од нормалне и побољшава метаболизам ћелија, функционише као антиоксиданс и спречава акумулацију хемијских једињења пероксида, успорава старење и спречава појаву рака", тврди званични Пјонгјанг.

Та вода, коју Северна Кореја пореди са познатом француском водом "Евијан", флашира се у постројењу у подножју планине Корјонг.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Акабиба

14.07.2016 10:50

Одавно непрочита вече глупости

ОДГОВОРИТЕ
Name

немогуће

14.07.2016 11:02

Гебелс'је биоврло оштар пропагандиста али овај брате,све их нулиро

Name

Донат Мг

14.07.2016 12:59

Кад ми је јако лоше купим Донат. Ако одете на њихов сајт пишу слично као Ким. Мислим да доста овиси о језику и начину говора. Било би занимљиво да се у поред корејски у обје Кореја. Бебе и спуштају неартикулисане гласове међутим то можда знаци нешто на неком језику. Мени је Ким симпатичан.

ОДГОВОРИТЕ