Видео: Ливерпул у трансу због Грујића!

Оваквог играча чекали смо годинама! Српски ас већ на дебију за Редсе освојио навијаче - гол, статива, изнуђен пенал и апсолутна доминација на средини терена.

Фудбал 14.07.2016 | 09:30
Видео: Ливерпул у трансу због Грујића!
Јесте да је у питању само једна обична пријатељска утакмица, меч против недостојног нижелагаша Флитвуда (5:0), али такви су навијачи који годинама пате и нестрпљиво ишчекују нешто велико - Ливерпул је у екстази због Марка Грујића!

Кад већ нема резултата, Коп се узда у појачања, а Грујић им је наговестио да би од њега могло много да се очекује у будућности. 

Млади српски везиста забележио је вечерас деби за славни клуб са Енфилда и за само 20 минута показао сав раскошан таленат због кога је Клоп одлучио да Црвеној звезди за његов трансфер плати 6.000.000 евра. Грујић је прво изнудио пенал за свој тим (Дани Ингспромашио), онда је у 18. минуту постигао гол, након што се лепо снашао у шеснаестерцу, да би неколико минута касније погодио и стативу. 

И то није све. Оно што је посебно запало за око јесте одлична игра у дефанзиви српског репрезентативца, врло добро кретање, самопоуздање којим је његова игра одисала... На крају крајева и слобода у игри о чему сведочи онај један ударац ван казненог простора. 



Марко Грујић одиграо је само првих 45 минута против Флитвуда, међутим, сва је прилика да је и то било довољно да навијачи Редса "полуде". Они су у хиљадама постова на друштвеним мрежама исхвалили зрелу партију некадашњег фудбалера Црвене звезде. Једни су истицали "да је управо такав играч био је потребан Ливерпулу", други да се ради о "човеку планини, правом појачању које се чекало годинама", трећи "да је 5.000.000 фунти за такво појачања чиста крађа Редса према Црвене звезде", четврти да "једва чекају да га види у пару са Емреом Џаном на позицијема централних везних играча"... Они мало мање упућени, питалили су се "ко је тај сјајни момак са бројем 16 на леђима".   

Било је, додуше неупоредиво мање, и оних скептика који су прозивали егзалтиране навијаче, позивајући их да сачекају старт Премијер лиге, па да онда коментаришу појачања, замерајући Грујићу то што није довољно брз. 

Све у свему, Ливерпул је добио меч са 5:0. Марко Грујић изашао је на крају првог дела па су пажњу у другом делу привлачили неки други играчи, пре свих двоструки стрелац Фирмино, односно Лукас Леива и Вудворд. 

А сад да сачекамо и видимо шта има да каже Јирген Клоп. Пре свега о Грујићу. Навијачи су своје рекли, они би Србина одмах у прву поставу...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар