ЛЕ - Томић: Меч у Хумској ништа не рјешава!

Тренер Партизана Иван Томић рекао је да не очекује да ће прва утакмица против пољског Заглембја решити двомеч другог кола квалификација за Лигу Европе.

Фудбал 14.07.2016 | 10:00
ЛЕ - Томић: Меч у Хумској ништа не рјешава!
"Жреб нам није био наклоњен, пошто смо врло рано добили противника те снаге. Не желимо да очајавамо, прилазимо им максимално озбиљно. Не желимо ни да их преценимо, ни да их потценимо. Не очекујем да ће сутрашња утакмица решити пласман даље. Надам се да ће доћи што више навијача, и поред тога што је град празан, и да ћемо се сви заједно потрудити да направимо што бољу атмосферу, а ми на терену ћемо показати да желимо да играмо, као и увек, одговорно и храбро", рекао је Томић.

Тренер Партизана оценио је да је пољска екипа у предности јер дуго игра заједно.

"Заглембје је у предности јер три године има исти тим. Познају се јако добро. Наш хендикеп је што имамо много нових играча, што у том смислу фаворизује противника. Али, имамо и ми своје предности, које желимо да покажемо у обе утакмице. Надам се да ће мотив домаћег терена прве утакмице у сезони надоместити недостатак континуитета у екипи", рекао је Томић.

"Не смемо да се опустимо ни у једном тренутку јер могу да нас угрозе из контранапада", додао је он.

Сви играчи су у конкуренцији за тим осим Леонарда, који је касно стигао.

Дарко Брашанац је казао да је противник незгодан, али да циљ тима остаје победа.

"Срећни смо што играмо ма нашем стадиону, али нас не очекује ни мало лака утакмица. Видели смо на припремама у Пољској да су то тврде екипе, а сутра нас чека једна таква, али много квалитетнија од оних са којима смо играли. Наш циљ је победа и надам се да ћемо је уз навијаче и остварити", рекао је Брашанац.

Утакмица Партизан – Заглембје игра се у четвртак од 20.15.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар