Шта кажу звијезде? Ко ће донијети важне одлуке?

Дневни хороскоп за 13. јул:

Забава 13.07.2016 | 13:57
Шта кажу звијезде? Ко ће донијети важне одлуке?
Ован

Оптерећени сте различитим обавезама, али чините све што је потребно да се концентришете на приоритетне циљеве. Нове догађаје најчешће доживљавате као велики терет. Теже разликујете своје субјективне жеље у односу на реалну слику. Сада није тренутак да доносите неку важну одлуку. Болови у зглобовима.

Бик

Делујете напето у ситуацијама када сарадници имају једноставније решење. Ако затражите нечију помоћ, будите спремни и на одговарајућу противуслугу. Не можете да останете равнодушни на нечију појаву и понашање. Узнемирени сте и теже контролишете своје емоције. Припазите се. лоше вам је постављено поље саобраћаја.

Близанци

Делујете ангажовано на различитим странама, али своју околину посматрате са одређеном дозом неповерења. Најбоље функционишете када се ослањате на личну процену. Иритира вас партнерово понашање или намера да вас наведе на свој избор. Једна особа у вама буди жељу за емотивном доминацијом.

Рак

Налазите се у необичној ситуацији. Имате утисак да неко од сарадника тестира ваше могућности или да вас професионално искушава. Различита питања засад остају без одговора. Немојте дозволити да у вама превлада сумњичавост према вољеној особи или осећање емотивне резигнације. Избегавајте претерано конзимирање лекова.

Лав

Могуће је да вам измиче једна пословна прилика, али сада не вреди жалити. Усмерите своју пажњу према корисним циљевима. Нема потребе да се такмичите са сарадницима. Будите пажљивији него обично у изражавању својих емоција. Немојте дозволити да вас неко испровоцира на погрешно понашање.

Девица

Пред вама су различите обавезе које захтевају заједнички договор о новој или бољој организацији пословних интереса. Добро одмерите личне могућности и пажљивије бирајте сараднике. Важно је да боље разумете нечије афинитете, посебно када имате различита уверења. Нема разлога да се понашате сувише арогантно.

Вага

Делујете врло промишљено и доносите разумна решења. Стил који примењујете околина тумачи на различите начине, али сви вам дају за право да се налазите на корак до успеха. Покушавате да освојите нечију емотивну наклоност, али као да то чините на погрешан начин или са великом дозом претеривања. Мање слаткиша.

Шкорпија

Имате утисак да вам неко ускраћује могућност избора. Без обзира на вештину и менталне спекулације које примењујете, неко унапред и тачно предвиђа ваше пословне потезе. Тактика надмудривања у односу са вољеном особом не доноси жељени резултат. Морате учинити разноразне уступке како не бисте доспели у ћорсокак.

Стрелац

Непотребно се запетљавате у различите пословне ситуације. Немате довољно енергије да се ангажујете на паралелним пословима. Нескромност може да вас доведе у непријатну ситуацију. Делујете сувише узнемирено. Не можете да остварите све своје намере у сусрету са вољеном особом. Кашаљ.

Јарац

Делујете као особа која има ефикасно решење за различите проблеме. Довољно сте вешти да задовољите различите критеријуме о успешном пословању. Мудро прећуткујете истину о детаљима који нису по нечијој вољи. Нема потребе да подцењујете партнерове могућности. Проверите крвну слику и притисак.

Водолија

Импонује вам сазнање да вас неко представља као успешну или несвакидашњу особу. Ваш стил изражавања и пословни резултати делују као велики подстицај на околину. Осећате емотивну наклоност и заједничку инспирацију у сусрету са вољеном особом. Сјајно се допуњавате на различитим нивоима. Проблем са синусима.

Рибе

Понекад није довољно имати само добру идеју, јер постоје различите околности које отежавају успешну реализацију. Немате довољно енергије да се бавите паралелним пословима. Наступате сувише театрално у свом понашању и ваше речи не звуче довољно убедљиво пред особом која вам се допада. Малаксалост.

Коментари / 0

Оставите коментар