15.000 грађана Србије је за смртну казну

На сајту "Петиције24.цом" покренута је петиција за поновно увођење смртне казне у Србији, коју је до сада потписало скоро 15.000 грађана!

Србија 13.07.2016 | 07:37
15.000 грађана Србије је за смртну казну
Иницијатори петиције постављају отворено питање о неопходности смртне казна, с обзиром на то да нам је црна хроника из дана у дан све "црња".

"Људи губе животе свакодневно, а психопате и социопате живе и даље о трошку грађана и пореских обвезника. Оно што додатно даје негативан смисао нашем закону јесте чињеница да је већина насилника, силоватеља и манијака у Србији већ чинила слична или иста кривична дела у прошлости, али да данас слободно шета нашом земљом..." наводи се у петицији.

"И временом опет учине исто, чиме се сматрају такозваним повратницима. Да је већ уведена смртна казна за најсвирепије злочине у Србији, многи би наши грађани данас били још живи, укључујући и ово мало дете које је брутално убијено у Зајечару! Оно што највише изазива гнев у човеку када се суочи са овако страшним вестима јесте чињеница да је већина тих монструма одраније позната полицији. Тада се сваки човек једноставно запита шта онда он још ради на слободи?! Злочин се тиче свих нас, јер свако од нас може лако постати жртва! Стоп насиљу, злостављању и убијању невиних људи и деце у Србији!" закључак је петиције.

Извор: Информер/АП/Пхото

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Цондор

13.07.2016 06:36

Распишите лов на психопте организујте то некако пусти те столице недајте им толико времена имају доктори психијатри нек дају информације о тим психопатима и рокај !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зузу

13.07.2016 09:27

Само смртна казна зивот за зивот не дозволити силедзијама и убицама да зиве док дјеца поцивају у гробу и невини свако ко убије треба га убити а не пустити да зиви све убице треба казнути са смртном казном

ОДГОВОРИТЕ
Name

врс рви

13.07.2016 10:23

Како осудити "човјека" који силује и убије трогодишњу дјевојчицу?!!! Наравно на смрт али само извршење тога би требало трајати "мало" дуже. Наравно да нормалан човјек у оваквим ситуацијама са правом тражи смртну казну. У сваком случају овакво законодавство само подстиче и оне друге скривене да то раде! Уколико постоје докази смртна казна је једино рјешење. Тако се прави здраво друштво!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелена

17.12.2016 15:14

Само смртна казна

ОДГОВОРИТЕ