Ухапшена власница пит-булова убица

Игора Максимовић (29) из Петроварадина, чија су два пит-бул теријера јутрос убила 84-годишњег Ђурађа М, ухапшена је, речено је Срни у новосадској Полицијској управи.

Свијет 11.07.2016 | 13:10
Ухапшена власница пит-булова убица
"Њој је одређено 48-часовно задржавање, а на терет јој се ставља тешко кривично дело против опште безбедности почињено из нехата. Власник паса је њен муж који се тренутно налази у Немачкој", рекла је портпарол новосадске ПУ Милева Томић.

Она је додала да су разјарени пси побегли из дворишта куће на Буковачком путу 92 у Петроварадину јутрос у 6.50 часова, а потом напали и на смрт изуједали Ђурађа М.

Директор "Зоохигијене" Александар Бурсаћ рекао је за локални Радио "021" да су на молбу форензичара узети брисеви два пса, а сачињен је и записник.

"Пси су одведени у прихватилиште за псе у насељу Шангај. Они ће бити на посматрању, а потом ће, према налогу републичког ветеринарског инспектора, бити кастрирани и стерилисани. Према речима супруге власника два пит-була, пси су били у потери за једном мачком, а човек је покушао да је одбрани и одвоји псе. Међутим, њему није било спаса", навео је Бурсаћ.

Извор: Срна

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Црни

11.07.2016 14:27

Мачка срноопне на дрво и немогу до ње а пит буллу се не прилази ако га непознајеш

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

11.07.2016 15:30

Реци то покојнику

Name

Фиктет

11.07.2016 16:16

Страсно зао ми је цовјека који свој зивот да због мацке могу замислит колико је волио мацке цуке це убит зена у затвору која сигурно цуке набавила да јој цувају имовини и обуцило их да буду крволоцни цуке се дрзе из љубави а не због зараде борби и да их свак обуцава сто је све крив људски фактор и систем и нас и примитивизам псе волим и у опасности су и људи и пси и бице тога све висе ако не изиђемо из примитивизма правила имају за све ја имам пса науцијо сам га да не лаје и да цува себе од људи а не да цува имовину Дрзава заказује изостаје цуке обуцават да буду крволоцни и тоо неке расе непознате нама све смо ми као људи криви и ово јос комсије да нису могли прије разговарат све паметни рјесе разговором и правилима ми то тако не рјесавамо ми би само у бијали сами смо себи проблем у сваком погледу

ОДГОВОРИТЕ