ЕУРО - Лорис: Прича је љепша када има срећан крај!

Капитен Француске Иго Лорис рекао је да се нада да ће прича његове селекције на Европском првенству имати срећан крај.

Фудбал 10.07.2016 | 13:30
ЕУРО - Лорис: Прича је љепша када има срећан крај!
"До сада је ово била лепа прича, а биће још лепша ако сутра буде имала срећан крај.... Није све савршено, још можемо да напредујемо. Велики трофеј је у питању и ми морамо да подигнемо своју игру", рекао је Лорис на конференцији за новинаре.

Фудбалери Француске и Португала састају се сутра у финалу Европског првенства. Меч се игра од 21.00 у Сен Денију. Лорис је посебно имао речи хвале за селектора Дидијеа Дешана.

"Селектор заслужује признање због чињенице да сутра имамо јединствену прилику да испишемо историју. Дешан је архитекта овог тима. Он је донео веру играчима упркос свим проблемима које смо имали непосредно пред турнир. Он екипи доноси смиреност, своју радну етику, он никада не одустаје", рекао је голман Француске.

Он је истакао да се "француски фудбал вратио на прави пут".

"Француски фудбал је прошао кроз кризу, није било лако, али мало по мало смо успели да се подигнемо и вратимо на прави пут. Да би један тим постао велики потребно је време, видели смо то у случају са Немачком и Шпанијом. Не можете да купите искуство", навео је Лорис.

Дефанзивац Француске Бакари Сања рекао је да једва чека финале.

"Једва чекам да изадјемо на терен и да покажемо француској публици да смо спремни да се боримо", рекао је Сања.

Главна опасност по гол Француске биће најбољи фудбалер Португала Кристијано Роналдо.

"Не треба више хвалити Кристијана Роналда, њега сви знају. Он је медју најбољима на свету, ако не и најбољи. Покушаћу да му дам што мање простора, да предвидим шта ће да уради... Кристијано је изванредан играч, али ја сваког дана играм против добрих фудбалера", рекао је Сања.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар