Пеле узео кинеске милионе, зарађиваће 20.000 евра дневно!

Ни Милан, ни Челси...!

Фудбал 10.07.2016 | 10:30
Пеле узео кинеске милионе, зарађиваће 20.000 евра дневно!
Помињали су се најпре Милан и Лацио, касније се јавио и Челси, који преузима Антонио Конте и који га обожава, али је Грацијано Пеле на крају изабрао Кину. Наравно, одлучио је финансијски моменат, момку је 30. година и време је да размишља да напуни џепове.

Зашто би се ломио у Италији за "мале" паре, или седео на клупи у Челсију поред Дијега Косте иМишија Бачуаија. Још када су му Плавци понудили једногодишњи уговор, јер тако раде са фудбалерима у годинама, Пеле је знао да му је боље да прихвати позив са истока.

И није први познати светски фудбалер који ће тамо играти, пуно их је, а задовољно трља руке и Саутемптон, који га је продао за чак 15.000.000 евра. Италијански центарфор преселиће се током следеће недеље после лекарских прегледа у кинески Шандонг, који тренира познати Немац Феликс Магат.

Према договору, Грацијано Пеле ће зарађивати чак 7.000.000 евра годишње, односно 146.000 евра недељно, или упрошћено 20.000 евра на дан!

Довољно добар дил за много квалитетније играче од Пелеа, који овакве услове није имао ни у Саутемптону, иако су Енглези познати као издашне платише.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар