"Вођа 'Црне руже' стоји иза Јелениног убиства"

Јеленина породица је преко њеног девера Милоша повезана са сатанистима из Суботице, чије су вође Иван Б. и Раде Б. Ови људи се крију иза злочина у Борчи, Јелена је убијена у страшном секташком ритуалу.

Србија 08.07.2016 | 21:35
"Вођа 'Црне руже' стоји иза Јелениног убиства"
Породица убијене певачице Јелене Марјановић припада сатанистичкој секти "Црна ружа", чије је седиште у Суботици, тврди за Информер С. Г. (60) из Београда, која каже да је и сама била повезана са сектама!

Према речима ове жене (име и идентитет познати редакцији), иза убиства Јелене Марјановић стоје Суботичани Иван Б. и Раде Б., вође "Црне руже", а несрећна певачица убијена је у страшном сатанистичком ритуалу. С. Г. тврди да су Марјановићи са сатанистима повезани преко Јелениног девера Милоша.

Београђанка С. Г., која се сама јавила редакцији Информера, рекла нам је да од првог дана зна за истину о Јеленином убиству, али да дуго није смогла храбрости да прича о томе.

-Све информације које имам о убиству Јелене Марјановић добила сам од пријатељице која је чланица секте "Црна ружа", са чијим следбеницима сам и сама повезана. Она ми је рекла да су и Марјановићи чланови те сатанистичке секте, чије је седиште у Суботици. Вође култа су извесни Иван Б. и Раде Б. и, како ми је речено, они директно стоје иза злочина. Јелена је убијена у стравичном сатанистичком ритуалу. Наиме, ова секта подстиче људе на самоубиство, а ако не успеју у томе, онда прибегавају ритуалу где жртву убијају на најмонструознији могући начин. О томе јасно говоре они силни ударци каменом у главу, од којих је Јелени смрскана лобања- каже нам С. Г.

Према њеним речима, Марјановићи су са "Црном ружом" повезани преко Јелениног девера Милоша, који је веома близак са Иваном Б. и Радетом Б. Он је временом целу породицу увукао у секту.

-Милош је највише укључен у рад секте, о чему говоре и његов изглед и понашање. Чланови "Црне руже" се облаче исто као и он - носе искључиво црну одећу, шминкају се нападно, мрачни су... Примера ради, моја пријатељица на нози има истетовиран обрнути крст, што је главна ознака припадника "Црне руже", објашњава С. Г.

Наша саговорница тврди да су људи који се крију иза Јелениног убиства веома опасни и спреми на све.

- Моја пријатељица рекла ми је да су Иван Б. и Раде Б. неприкосновени лидери секте. Они су страх и трепет, они о свему одлучују, њима се слепо верује. За одбијање њиховог наређења следи сурова казна. То су веома, веома опасни људи, са њима нема шале. Зато сам се и плашила да о свему овоме причам, иако сам све сазнала непосредно после Јелениног убиства. Али више не могу да ћутим, јер ме то што сам чула изједа и прогони - рекла нам је на крају разговора С. Г.




Сектолог Слађан Мијаљевић каже за Информер да је "Црна ружа" међу мањим сектама у Србији које имају свега пар стотина чланова!

-Чланови ове сатанистичке организације углавном носе црно и имају на себи крст обрнутог облика. Али има и оних који немају ниједну наведену ознаку, а опет су чланови те секте. Њихова група није велика, броји свега, можда, 50 сталних људи, док се други смењују. Након неколико месеци једни излазе, а нови чланови долазе и зато спада у мање секте. Имају неколико карактеристичних ритуала попут одржавања црне мисе, призивања демона, цртања пентагона, окупљања ноћу на гробљу- објашњава Мијаљевић и додаје да му је име Иван Б. познато, али да не може са сигурношћу да тврди да ли је баш он вођа суботичког огранка ове секте.

Извор: Информер

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Алија Сиротановић

08.07.2016 20:15

Ако информер казе онда верујемо

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалучанин

08.07.2016 21:19

А ја нисам ни читао, јер сам видио ко је извор.Молим БН ТВ непреноси вијести са тих плаћенићких таблоида који су срамот

Name

семберац, турбо.

08.07.2016 21:32

ПОЛИЦИЈО! А КАКО НАПРЕД.ШТА' ЧЕКАЈТЕ.ХАПСИТЕ'ИЛИ СВУЦИТЕ СЕ 'И ИДИТЕ КУЋИ МОЖДА ЈЕ ТО ПАМЕТНИЈЕ.

Name

yугословен

08.07.2016 23:43

АТЕИСТА САМ АЛИ ЗА ОВУ СЕКТУ ЦУО САМ ДА СУ МЛАДЕ ОСОБЕ У ЗАГРЕБУ ИЗВРСИЛЕ СУИЦИД ИЛИ КО ЗНА МОЗДА И УБИЈЕНЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нео

09.07.2016 08:10

И мој један пријатељ у Бањалуци "давне" ´89 изврсио самоубиство под цудним околностима! Био је у тој секти!

Name

смберска истина.

09.07.2016 10:24

У МОМ СЕЛУ' СМО ИМАЛИ 3 ГАТАРЕ'ВЕШТИЦЕ!ЛУДИ НАРОД ИМ ЈЕ СВАШТА ДОНОСИО' ОД ДЕЧИЈИХ УСТА ОТКИДАЛИ? ЖИВЕЛЕ СУ КО БУБРЕГ У ЛОЈУ. А САДА 'НЕ ЗНА ИМ СЕ ЗА КАМЕН ТЕМЕЉАЦ;НАРОДЕ НЕ НАСЕДАЈТЕ ПСИХОПАТИМА' ОДМАХ ТЕ ЛУДАКЕ ПРИЈАВИТИ 'МУПУ'ПА НЕКА СЕ ОНИ БАВЕ СА ЊИМА. У ЗАТВОР ИХ СТРПАТИ.

Name

Један ЦОВЕК и једна ПАТКА!

09.07.2016 05:07

Ма све је ОК људи! Вуциц је рекао да це ухапсити убицу дан послије избора! Само ме интересује којих!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

брукил

09.07.2016 05:12

Хало, ово су озбиљни наводи докази и оптузбе да ли су ови људи саслусани приведени или ухапсени ....???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Извор

09.07.2016 09:59

Цим процитате да писе Информер то је знак да одмах престанете са даљим цитањем цланка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анастасија

09.07.2016 16:10

Наравно да има свакаквих проблема, важно је да има ко да их чује!!Надам се да ће већини ових људи, проблеми бити ускоро решени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

09.07.2016 19:40

Основе бар науците о хрисцанској религији па је коментарисите.Обрнут крст је симбол петрове цркве и то су носили монаси а и данас носе у немацкој.

ОДГОВОРИТЕ