Моуче у Звезди: Очекујем атмосферу као на ''Бомбоњери''!

Некадашњи фудбалски репрезентативац Аргентине Пабло Моуче потписао је једногодишњи уговор са Црвеном звездом.

Фудбал 08.07.2016 | 16:30
Моуче у Звезди: Очекујем атмосферу као на ''Бомбоњери''!
Он је стигао на позајмицу из бразилског Палмеираса и поручио да се нада да ће помоћи екипи да одбрани титулу и пласира се у Лигу шампиона.

Звезда ће на лето 2017. године имати право откупа комплетног уговора, уколико обе стране буду задовољне.

"Много сам срећан што сам дошао у тако велики клуб као што је Црвена звезда. Част ми је што сам добио поверење клуба, који је озбиљан, има велике амбиције и јури пласман у Лигу шампиона, поред титуле првака државе. Желим играма да оправдам поверење", изјавио је Моуче на промоцији на стадиону "Рајко Митић".

Моуче, који је име стекао у Боки Јуниорс, додао је да се радује што ће га у новом тиму сачекати земљак Луис Ибањез.

"Имао сам срећу да играмо заједно у Боки Јуниорс и што га дуго познајем. Он је добар момак, са великим срцем, а поред тога познато је колико је добар играч. Причао ми је да је Црвена звезда велика институција", навео је Моуче, који је прошле сезоне освојио титулу првака Аргентине са Ланусом, где је био на позајмици.

Он истиче да зна да је Звезда велико име у Европи и да верује да је направио прави потез преласком у Београд.

"Звезда је клуб са огромном историјом. Ово је велики корак у мојој каријери и верујем да ћу напредовати овде. Посебно сам срећан што сам добио много порука од навијача преко друштвених мрежа, вратићу им то на терену", јасан је фудбалер са четири наступа за А тим Аргентине.

Према његовим речима може да одговори на свим позицијама у нападу.

"Лева ми је јача нога, али немам проблем да играм на обе стране. Могу да се адаптирам и на месту нападача, спреман сам да играм где тренер мисли да могу најбоље да одговорим".

Моуче је изјавио да је чуо све најлепше о Звездиним навијачима и упоредио их са атмосфером на чувеној Бомбоњери.

"На Бомбоњери је фантастична атмосфера, али видим да су и Звездини навијачи сјајни. Очекујем исти амбијент на нашем стадиону, свидја ми се што су навијачи "луди", закључио је Моуче и задужио дрес са бројем 11.

Црвена звезда ће током викенда регистровати Моучеа за утакмице против Валете у другом колу квалификација за Лигу шампиона.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар