Важно је знати када сте у ромингу…

С обзиром на то да је стигло вријеме љетних одмора, одлучили смо да вас подсјетимо на неколико савјета о томе како поступити са својим мобилним бројем када сте у иностранству, а како не би дошло до непредвиђених трошкова и како бисте у потпуности уживали у одмору.

Република Српска 08.07.2016 | 14:02
Важно је знати када сте у ромингу…
Прије поласка на путовање ван граница наше земље, предлажемо да свакако прво провјерите цијене одлазних и долазних позива, позива у локалу, цијену СМС-а и цијене преноса података које су важеће за земљу вашу крајњу дестинацију, као и за земље кроз које путујете. Наиме, цијене саобраћаја у ромингу знатно се разликују у односу на цијене у националном саобраћају, а можете их пронаћи на званичном сајту компаније м:тел на адреси www.мтел.ба.

Када сте у ромингу савјетујемо и да искључите сва преусмјерења на телефону, као што је преусмјерење на говорну пошту усљед заузећа, недоступности и сл. или услугу слушам те, јер ове услуге могу повећати потрошњу. Искључите и мобилни интернет, осим у ситуацијама када је неопходно да га користите, као и аутоматско апдејтовање апликација.

Уколико вам се деси не тако пријатан сценарио, па останете без свог мобилног љубимца током љетовања, привремено искључење постпаид броја због губитка или крађе врши се такође позивом Цалл центра на број +387 66 10 10 10, али имајте на уму да позивалац треба знати личне податке о власнику броја, па се прије одласка на пут, за сваки случај, информишите и о овим детаљима.

Компанија "м:тел" током љетних мјесеци креира различите понуде и погодности за своје кориснике у земљама окружења, односно земљама које су честе путне дестинације, те свакако на сајту потражите и актуелне акције, а ту су и многобројне погодности уколико користите мреже "Телеком Србија" групе приликом боравка у Србији или Црној Гори ("мтс" Србија или "м:тел" Црна Гора)

Информишите се о свим условима комуникације на путовањима позивањем Цалл центра на број +387 66 10 10 10 или на страници www.мтел.ба.

м:тел – имате пријатеље!

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ја

08.07.2016 14:20

Мтел -имате непријатеља!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јаој

08.07.2016 17:37

Благо нама са нашим пријатељем емтелом