Страшни Енглези! ''Превише си мршава да би играла на Вимблдону''!

Бившу шампионку нису пустили да игра на Вимблдону јер је много ослабила! Француска тенисерка Марион Бартоли, која је 2013. напустила "бели спорт" у години у којој је освојила Вимблдон, није добила дозволу да се надмеће на егзибиционим мечевима овог гренд слем турнира јер је превише смршала.

Тенис 08.07.2016 | 09:15
Страшни Енглези! ''Превише си мршава да би играла на Вимблдону''!
Не тако давно многи су се питали како успева да, знатно нижа али и знатно тежа од својих супарница, тако бриљира на тениским теренима. Сада је нису пустили на терен јер је смршала више од 20 килограма.

Бартоли је недавно истакла да је прешла на потпуно нов режим исхране, у коме нема глутена, шећера, житарица и соли, већ једе само поврће, било сирово, или обарено. Уз то се активно бави пливањем, вожњом бицикла, трчањем и пењањем.

Када је као права мршавица дошла на Вимблдон, по позиву организатора за учешће у егзибиционом делу турнира, тамошње медицинско особље није јој дало дозволу да наступи. Лекари су се уплашили за њено здравствено стање после, како су навели, "драстичног губитка тежине".

Она није хтела јавно да коментарише ту одлуку, а организатори су само саопштили да ће је у надметању дублова заменити Британка Мелани Саут.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар