Видео: Грујић добио радну дозволу, Клоп му био сведок!

Отклоњена је препрека да српски везиста несметано ради у Ливерпулу. Ускоро га чека пут на припремну турнеју, заједно са Лазаром Марковићем.

Фудбал 06.07.2016 | 08:30
Видео: Грујић добио радну дозволу, Клоп му био сведок!
Нови везиста Ливерпула Марко Грујић и менаџер "Редса" Јирген Клоп боравили су овог понедељка у Манчестеру, где је Немац лично сведочио пред комисијом која одобрава радне дозволе странцима.

Наравно, све је прошло глатко, Србин је добио неопходну документацију и није било препреке да без проблема почне каријеру у Ливерпулу.

Минулог викенда Грујић је одрадио први тренинг са новим саиграчима (видео у врху), а за неколико недеља отићи ће на прву турнеју са новим тимом.

Према писању листа "Ливерпул Ехо", Клоп ће учесницима Европског првенства пружити три недеље одмора пре укључења у равноправан рад са екипом, а то ће Грујићу и Лазару Марковићустворити још већи простор да се наметну и да увере Немца да заслужују место у тиму.

Исти извор потврдио је да ће у авиону за САД 25. јула бити обојица српских интернационалаца. Клоп ће на том путу, у утакмицама против Челсија (28. јул), Милана (31. јул) и Роме (2. август), искристалисати слику екипе са којом ће кренути у нову сезону.

- "Ехо" о Грујићу...

"Везисти Емре Џан и Џо Ален скоро сигурно ће пропустити припремну турнеју у Америци и њихови изостанци могли би да пруже прилику Грујићу да покаже навијачима да постоји. Потписао је уговор још у јануару, али се 'изгубио' у буци летњег прелазног рока, па је умало постао заборављен, упркос чињеници да још није ни дебитовао... Тренутно се чини да ће добити доста времена за доказивање"

- О Марковићу...

"Неколико младих играча и повратника са позајмица биће у авиону. Петро Ћиривела, Камерун Бранаган и Кевин Стјуард спремни су за акцију, док се такође очекује да путују и 'изгнаници' Луис Алберто, Лазар Марковић и Марио Балотели".



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар