Гинем за праву љубав, али нико не смије да ми приђе

Певачица Светлана-Цеца Ражнатовић признала је да је имала везе, али да ни са ким није започињала заједнички живот и да јесте слободна, мада преокупирана промоцијом албума „Аутограм“.

Забава 05.07.2016 | 10:25
Гинем за праву љубав, али нико не смије да ми приђе
- Све ове године сам удовица. Ни са ким нисам започињала заједнички живот, али то не значи да нисам имала везе. Имала сам их, неке су трајале дуже, неке краће. Имала сам и ситуацију да су ме спајали са човеком чијем сам детету кума. То је страшно - открила је Цеца гостујући у емисији код Огњена Амиџића.

 Најтраженија певачица на Балкану испричала је како је у љубави феноменална.

- Али нико не сме да ми приђе, завршиће на насловној страни. Све су их растерали. А ја волим страствено, гинем.

- Оног тренутка када будем постала имуна на то што се каља углед моје породице и мене, мислим да ћу престати да будем човек, а ја се трудим да будем човек - каже Цеца.
Певачица се дотакла и њене наводне везе са манекеном Александром Јововићем, који је учестовао у споту за песму „Добро сам прошла“.

- Не експонирам свој приватни живот. Истина је да сам са Александром пријатељ. Са њим се и данас виђам, јер ми не пада на памет да ми медији униште пријатељство. Жао ми је што уништавају животе људима око мене. Папараци су му лупали на врата, а ја нисам могла да га заштитим. За причу са Александром нису имали ниједан доказ. Ту су измишљени интервјуи са мном и мојом децом - рекла је Цеца.
Јавне личности су, како каже, као и сви други, с тим што се по њима често гази.

- Наше сузе немају вредност. Ја сам се грозота о себи начитала и моја деца и данас плаћају цену каријере коју сам изабрала. По нашим животима се гази, растурају нам се породице. Прошла сам голготу и нисам постала имуна. Оног тренутка када будем постала имуна на то што се каља углед моје породице и мене, мислим да ћу престати да будем човек. А ја се трудим да будем човек - рекла је она.

МОМ ВЕЉКУ УНИШТАВАУ ЖИВОТ

- Моја деца су на друштвеним мрежама, као и сва друга. Мог сина хоће да представе као бахатог младића, а он уопште није такав. Уништавају му живот, а тек је почео да живи. Ово око Анастасијиног рођендана је било престрашно. Она група „Куповина поклона за Анастасијин рођендан“ нас је све засмејала. Постоје људи који су и малициозни. Стекла сам утисак да су те друштвене мреже дале шансу да се дубоко несрећни људи иживљавају над другима, а не сносе санкције - каже Цеца, која каже да није присталица друштвених мрежа.

Блиц
фото: надлану

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Триx

05.07.2016 09:05

Главата

ОДГОВОРИТЕ
Name

маxо

05.07.2016 11:26

Сад је Анастасија у Моди она мозе полако Па па

Name

Сини

05.07.2016 16:50

Ја бих ти пружио сву љубав свијета, али немам довољно пара...

ОДГОВОРИТЕ