Ево какве вас прилике и неприлике чекају у јулу

Месечни хороскоп за јул 2016:

Забава 04.07.2016 | 22:40
Ево какве вас прилике и неприлике чекају у јулу
Ован

Посао: Ви сте неко ко никако не трпи неправду. То је нешто шта је оличење ваше личности. Неко сте коме је изузетно стало до колектива и колега и све чините како би стали на страну истих, али овога пута може бити другачије. Може бити другације у смислу да ће надређени вршити притисак на вас и самим тим када сте ви угрожени можете повлачити погрешне потезе а то вам никако не саветујем. Друга седмица у месецу би могла да вам буде баш бурна по том питању. Ако не радите у периоду од 21-ог до 28-ог би могли да нађете посао. Видим да би то могао бити посао везан за позориште, или за рад у играоници. Може бити и нешто треће, али има везе са децом и то требате да знате.

Љубав: У браку је могућа љубомора, али ништа тако страшно. Слагање ће бити на завидном нивоу, тако да не брините. Свакако да је савет да покушате ту љубомору да исконтролишете код себе, јер је свакако боље када исте нема. Ако сте слободни знајте да ћете у другој седмици имати велику могућност везе. Та особа живи баш близу вас и мало је млађи. Могуће чак шта више и да је у питању комшија. Мишљења сам да би то требало да траје и да ћете моћи да будете јако сречни једно са другим.

Здравље: Немојте се постављати на начин да ће обична прехлада сама по себи проћи. Водите рачуна да иста не доведе до упале плућа.

 

Бик

Посао: На послу не стоје проблеми. Бићете смирени и срећни, мада морам то да нагласим да је могућа мања ствађа са старијим колегом, али није то претерано јако. Поље иностранства ће вам такође бити покренуто у овом месецу, па ако имате тако нешто у плану онда искористите период пред собом. Ако не радите од 07-ог до 14-ог би могли нешто да нађете. Нећете сами наћи тај посао, већ ће вам неко помоћи. Ви гледајте да све то искористите на прави начин у смислу да пристанете на такав вид посла и да се посветите раду на истом када до тога буде дошло.

Љубав: У браку неће бити проблема. Љубав ће бити изузетно јака и зато уживајте у месецу пред собом. Љубав ћете поклањати и партнеру и деци тако да ће заиста бити дивно. Ако сте слободни видим велику могућност за везом, али једну ствар морам да вам појасним како не би погрешили. Биће у питању изузетно атрактивна особа и неко ко ће имати то нешто у себи што се каже. Тако ће вас брзо завести да нећете знати шта вам се десило, али морате бити на опрезу и не смете се дати заљубити. Патили би јако ако би до тога дошло и зато на све то гледајте као на необавезну везу.

Здравље: Могући су проблемии са вртогавицама тј упала средњег уха а један од начина да ублажите могућност јављања исте је да одмарате што више.

Водолије, Ракови и Лавови, обратите пажњу: Ова луда изненађења чекају вас до краја лета!

 

Близанци

Посао: Овај месец вам је изузетно позитивно приказан. Не стоји вам баш ништа лоше. Чак шта више могу рећи да ћете имати могућност боље плате, као и напредовања. Будите вредни и посвећени свему томе на прави начин. Ако не радите на жалост немам вести којим бих вас обрадовао. Свакако да би могли да нађете нешто ста би радили на дневницу и сл, али неки квалитетан посао вам не видим. Немојте се сада нервирати због тога, већ покушајте све ово да схватите као лош период који ће вам свакако и проћи а када буде прошао онда ће наравно све друго бити много боље.

Љубав: На флерт заборавите до краја. Ово вам не пишем тек тако. Вољено биће вас воли и све то стоји, али није неко ко ће тек тако прећи преко неких лоших ствари. Ви бирате шта желите са својим животом, али ако желите да сачувате брак онда знате шта вам је чинити. Ако сте слободни топло време ће и те како позитивно деловати на ваш љубавни живот. Ако би се само мало активирали и будете одлазили на базене, језера и сл ето вама прилике за квалитетну везу. Слободно се опустите и препустите дешавањима која следе и видећете и сами да ће бити дивно. Тај неко би требало да буде прави спортски тип што се каже.

Здравље: Могући су проблеми са повредама зглобова. Водите рачуна како се крећете у обући коју носите.

 

Рак

Посао: У месецу пред вама гледајте да мислите само на себе. Ако вам неко буде тражио помоћ свакако му је пружите, али ако не буде онда немојте. Ваша добра воља у томе да некоме помогнете може довести до тога да се тај неко баш наљути и да вам онда буде криво што сте било шта и покушавали. Ако не радите у другој трећини месеца би могли да се запослите у трговинском маркету. Шта би тамо тачно радили то је јако тешко утврдити, али је видљиво да би вам у почетку било напорно, али да би зато како време одмиче, било лакше. Ви сте неко ко сваку пословну обавезу схвата јако озбиљно и онда не можете имати проблеме.

Љубав: У браку ће владати изузетна хармонија у сваком смислу те речи. Једиино на шта могу да вам скренем пажњу је то да не будете тврдоглави ка партнеру поготово ако сте мушког рода. Ако сте слободни видим јако велику могућност везе. Одлазак на јутарњу кафу са другарицом би до тога могао да доведе и то ће бити баш онда када се најмање будете надали. Биће то једно пријатно изненађење за вас а на вама је свакако да не одбијате предлог другарице за одлазак на кафу. То примените, али и будите такви да нећете гурати људе од себе који вам буду прилазили и биће ок.

Здравље: Могући су болови јајника ако сте лепшег пола па поведите рачуна о томе.

 

Лав

Посао: На послу вас велика већина просто обожава. Како је то дивно и зато уживајте у свему томе. Мали број људи има такво поштовање на послу и нека вам то буде за понос. Никако немојте дозволити себи да се уобразите. Ако то успете све ће бити ок. Ако нисте запослени савет је да се борите за послове који се раде у иностранству. Овај месец вам је изузетно позитиван по том питању и гледајте да га искористите на прави начин. Помоћ пријатеља ће вам бити права ствар и искористите је. Ви ћете радом показати и доказати ко сте заправо, тако да засигурно нећете злоупотребити туђе поверење.

Љубав: Задовољство влада вашим телом и пре свега због тога ће бити лепо у браку. Верујте особи са којом сте као што и сада чините и разлога за нервирањем немате. Ако нисте у вези посао би поред новца могао да вам донесе и љубав, али не са колегом, вец са пријатељем од колеге. Та особа вас је спазила док сте негде у граду причали са колегом и самим тим жели да вас упозна. Шта ћете учинити за даље то је већ ваша одлука а мој вам је предлог да пристанете на везу са њим и видећете и сами како ће она имати фин ток и како ћете уживати у љубави од стране те особе коју ће вам и пружити.

Здравље: Водите рачуна о крвном притиску. Требате бринути за друге то је племенито, али много више морате водити рачуна о себи.

 

Девица

Посао: Често знате да седнете и да онда сами са собом размишљате на начин е зашто је овај овакав иили онакав, или зашто ми је то тако рекао и слично. Не радите то више никада себи. Ви сте на том радном месту да би зарадили плату и то је то. Особе са којима зарађујете плату су добре особе ка вама и воле вас. Надређени зна да каже по нешто лоше, али једноставно он то тако мора због самог посла како би покушао од свих да извуче максимум. Порадите мало на себи и неће бити проблема. Ако не радите видљива је помоћ од стране особе која је на неки начн везана за људе из емотивног живота. Од 06-ог до 16-ог је могућа реализација свега тога.

Љубав: У браку има љубави. Она је баш јака и од стране вас и од стране партнера ка вама, али је проблем у другој ствари. Проблем је у томе што на много тога за шта вам каже да вам смета код њега ви то упорно понављате. Верујем да то не чините намерно, али једноставно морате схватити да партнер није родитељ и да неке ствари не може да толерише као што је то чинио родитељ. Ако сте слободни промена је могућа. Биће у питању неко за кога да вам је неко некада рекао да ћете бити са њим само би се слатко насмејали. Није у питању то да је неко ко је антипатича, већ је неко ко је по питању школовања доста испод вас, али као што сви ми знамо у љубави нема правила, нити срцу можемо нешто наредити.

Здравље: Могући су проблеми са отежаним дисањем, али и са штитном жлездом.

 

Вага

Посао: Током прве седмице ћете бити изузетно нервозни и онда нећете моћи да обављате послове на тражени начин. Порадите мало на себи и покушајте на неки начин да се опустите. Ако не радите период од друге седмице па све до почетка последње је јако добар. Имаћете могућност да се запослите на месту где би радили са униформом. Наравно да је потребно да се активирате око свега тога, али знајте да би вас тај посао заиста усрећио и да би га радили из срца што се каже. Не би само због новца, већ би све то јако волели. Ви сте неко ко поседује и шарм, али и упорност у раду и то су две карактеристике које ће вам много користити у том неком послу.

Љубав: Како је дивно када неко има тако племенито биће за партнера. Ви ћете просто пленити у месецу пред вама и само тако наставити и кад би могло било би одлично да се до краја живота не мењате. Ако сте слободни шетаћете јако пуно. Наравно као и многи и ви сте неко ко се умара. Због умора ћете сести са пријатељима мало да одморите, али не у кафићу, већ у природи. Током таквог дешавања може доћи до јако занимљивог познанства и уласка у изузетно квалитетну везу. Ако будете знали потенцијалну прилику да искористите на прави начин онда ето вама уживања. Како ће само пријатно комуницирати са вама кад би само знали сада.

Здравље: Могући су проблеми са падом имунитета било да је у питању да радите само ноћне смене, или из неког другог разлога мало спавате.

 

Шкорпија

Посао: Вредни сте и максимално посвећени послу. То ће вам и те како користити на даље. При крају месеца је могућ занимљив разговор са директором и понуда бољег радног места од стране истог а на вама је да то искористите. Ако нисте у радном односу овај месец вам може донети запослење на изузетно квалитетном месту. Будите упорни и немојте пристајати на послове који вам делују да нису озбиљни, већ се борите за запослење на месту које вам делује занимљиво. Моћићете то и да остварите, тако да само напред до жељеног циља. Немојте се толико нервирати, јер заиста немате нити један разлог за тим.

Љубав: У месецу пред вама све шта требате радити је да будете смирени и што се каже опустени. Немате нити једног разлога да вољену особу нешто нападате и сл. Првих 15 дана у месецу вам могу бити мало напети из разлога што ћете сумњати у њега, али ће зато друга половина бити одлична. Ако је ваш емотивни статус слободна особа тако не би требало да остане још дуго. Верујем да велики број нас не воли познанства преко интернета, али ћете баш на тај неки начин моћи да упознате квалитетну особу. Можда и комуницирате са њим сада, али сам улазак у везу је могућ од 14-ог до 21-ог.

Здравље: Могуци су проблеми са стомаком. Водите рачуна да не купите храну са истеклим роком трајања, како не би дошло до дијареје.


Стрелац

Посао: Током наступајућих месец дана нећете бити претерано срећни, али ће вам бити лакше на послу. Нећете са превише напора обављати пословне задатке. Ако не радите ништа знам да вам је ово шта ћу написати испод поноса, али ме послушајте. Послушајте ме и позовите бившег послодавца. То ће вам и те како добро доћи из разлога јер ћете моћи тамо да се вратите. Свако од нас греши у животу, али ако вам је та особа изговорила нешто лошије немојте му толико то узети за зло. Видећете и сами да ће вам од сада бити знатно боље и лакше и да ће ценити то што сте се вратили назад.

Љубав: Некако сте превише нервозни и нисте посвећени партнеру. То му јако смета. Покушајте мало да се промените. Разумем да имате проблеме, али једноставно немојте над њим то испољавати, јер ни за шта није крив. Најбоље је решење да причате једно са другим, јер вас он најбоље може разумети, помоћи вам, ал и подржати вас. Ако нисте у вези немам превише лепе вести за вас. Необавезна веза је могућа уз помоћ познанства преко најближег рођака и то мислим да ће бити преко брата, али не очекујте од свега тога не знам ни ја шта. Не видим вам квалитетну везу са том особом, тако да будите на опрезу, или једноставно ако нисте спремни на такав вид везе немојте ништа ни започињати.

Здравље: Ви сте тип личности која не може да седи у месту. Морате бити активни и самим тим нећете бити депресивни, као што је случај ако би били у кући.

 

Јарац

Посао: Ви сте неко ко има у себи да никада не зна да каже много ми је толико пословних обавеза. Превише озбиљно све схватате и једноставно не желите да неко сматра како нешто не можете. То јесте одлично када је некоме таква личност, али морате мислити и на себе. Знате како док ви радите за двојицу а други одмарају нико неће да вам каже хвала. Ако не радите одлазак у иностранство и то пре свега исток би и те како могао да вам промени живот на боље. Да ли ћете прилику искористити, или не, свакако је само до вас, али знајте да су последњих 13 дана у месецу одлично приказани по том питању и савет је да се не двоумите превише.

Љубав: Јако сте нервозни а то није добро. Спремни сте на свађе па чак и онда када немате велики разлог за тим. Покушајте себе да исконтролишете током првих неколико дана у месецу јер ће вам и те како значити по саму заједницу. Ако сте слободни трећа недеља би могла да вам донесе улазак у везу. Одлазак код баке, или тетке би могао тако нешто да вам донесе а на начин да ће код некога од њих доћи комшија који ће вам и те како запасти за око. Биће изузетно шармантна особа и неко ко ће искреног срца наступити ка вама, тако да немате разлога да се плашите.

Здравље: Могући су проблеми са кутњаком тј зубом под тим именом. Ако имате тај проблем решите га што пре.

 

Водолија

Посао: Никада немојте себе терати на нешто шта вам није у природи. Разумем да сте се уплашили претњи надређених, али то не значи да сада морате да мењате своју личност. Неко сте ко је и те како вредна особа, тако да квалитетним радом све то можете променити на боље код себе. Ако нисте у радном односу желим да знате да ћете у другој седмици у месецу имати могућност да га промените. Биће у питању посао који би радили за стално и самим тим ћете бити задовољни. На истом ћете моћи и да напредујете. Немојте висе бити тужни, јер мора и вама кренути кад тад.

Љубав: Наставите и даље да радите на самом односу у коме сте. Морате тако ако желите да вам буде добро. Током овог месеца ће бити лакше него иначе, али је још то јако далеко од доброг. Још много труда морате уложити и зноја пролити док не буде идеално. Ако сте слободни видљива је могућност везе. Ако волите да трчите наставите са тим током овог месеца и било би добро да то чините крај стаза поред река и сл. Баш ту негде би могли да упознате фину особу и особу која ће бити по вашем укусу што се каже. Мало је потребно да човек буде срећан а то мало је вама јако близу.

Здравље: Вама је квалитетна храна јако битна. Битна је по питању самог стомака. Постоји она која вам јако смета а упорно је конзумирате. Покушајте да је се решите.

 

Рибе

Посао: Ви сте вредни. Када сте на послу правила се знају шта може а шта не а када сте у кафани онда може како год неко жели. Једноставно сте и друг и одличан радник. Нећете имати проблема на послу у месецу пред вама. Ако не радите видим да ћете моћи да се запослите. Неко од рођака би и те како могао да вам помогне, тако да се немојте секирати. Верујете у себе и знате увек шта желите у животу тако да и на даље следите све то код себе. Ви као ретко ко имате варирање у самом обављању посла, али када вам неко каже да нешто не можете тек тада покажете праву величину и знање.

Љубав: Брачна ситуација ће вам бити слична као и до сада. Можда је за нијансу било боље у протеклом месецу, али немате разлога да бринете. Важно је да неће бити љубоморних сцена и свађа због истих. Остале несугласице се дају лакше решити и ви ћете успети у свему томе. Ако сте слободни средина друге седмице би то могла да промени. Сасвим изненада ће вам заголицати машту старија особа. Пожелећете везу са њим и вероватно да ћете исту и остварити, али знајте да то не може бити стабилна веза. Имајте ту чињеницу на уму док је време. Нисте ви неко ко зна хладног срца да функционише, али добро зашто не би уживали неко време ако вам се укаже права прилика за тим.

Здравље: Здравље ће вам бити добро, сем могуће краткотрајне депресије, али није то ништа страшно.

Извор: Истинито

Коментари / 0

Оставите коментар