Туга: Крај сезоне за Бојану, мора на операцију!

Јовановски је због повреда пропустила половину такмичарске 2015. године, док је 2016. одиграла само пет мечева јер је покушавала да санира и излечи повреду.

Тенис 05.07.2016 | 08:45
Туга: Крај сезоне за Бојану, мора на операцију!
Ружне вести из Тениског савеза Србије.

Фед куп репрезентативка Србије Бојана Јовановски отићи ће на операцију зглоба и десног рамена, због чега ће паузирати до јануара 2017. године, објавио је у недељу Тениски савез Србије.

Јовановски је због повреда пропустила половину такмичарске 2015. године, док је 2016. одиграла само пет мечева јер је покушавала да санира и излечи повреду, а сасвим је извесно да је нећемо гледати до краја ове сезоне.

Јовановски је отишла на детаљне прегледе у Шпанију и установљено је да је једино решење хитна операција, да би могла да реши проблем са зглобом и да настави тениску каријеру.

Предвиђени период за опоравак је четири-пет месеци. Јовановски планира да се такмичењу врати у јануару 2017, на аустралијској турнеји.

Она је до сада освојила три WТА титуле, била је 32. на свету, имала је победе на играчицама из самог светског врха, али због повреда није имала континуитет игара и није испунила потенцијал и таленат.

За Фед куп тим Србије одиграла је 17 мечева и 2012. године је била вицешампион света.
 
Извор: Мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар