Снима се филм о Шабану Шаулићу

Четири деценије дуга каријера била је инспирација да се направи филм о једном од најпопуларнијих певача народне музике.

Забава 04.07.2016 | 09:01
Снима се филм о Шабану Шаулићу
- Искрен да будем, идеја постоји, али ја нисам превише упућен у тај пројекат. Моја супруга Гоца зна више о томе, мене су само обавестили и идеја ми се допала - рекао је за „Блиц“ Шабан, који признаје да му је једна оваква ствар у каријери само корак напред.

- Редитељ Горан Шљивић ми је саопштио ову идеју када смо једном приликом разговарали, и рекао ми је да је велика штета што до тога није дошло много раније, с обзиром на моју велику каријеру и велики број хитова које сам снимио - додаје Шаулић.

Филм о Шабану Шаулићу неће бити само прича о његовој певачкој каријери, већ ћемо имати прилику да га видимо у једном потпуно другачијем издању. Наиме, идеја је да се у филму појаве и његова породица, пријатељи и блиски сарадници.

- Ја сигурно нећу утицати на изглед филма, али ћу свакако бити ту да изађем у сусрет за све што буде требало како би се снимање реализовало до краја. Моја супруга Гоца, ћерке Илда и Санела, као и син Михајло, појавиће се у овом филму, што ми је посебно драго - каже Шаулић.

Филм о краљу народне музике требало би да се емитује следеће године, када ће бити и велика премијера, где се очекује долазак свих Шаулићевих колега.

- Јако сам узбуђен због тога, као и моја породица. Искрен да будем, не знам чија је идеја била да се сними филм о мени, али ми је драго. Погураћу да премијера буде што пре. Тренутно се одмарам од обавеза које сам имао у „Звездама Гранда“ и опуштам у породичном дому - каже Шабан за „Блиц“.

Блиц
фото: интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мујо

04.07.2016 21:03

Па сака цас сабане био си врхунски певац свака цас

ОДГОВОРИТЕ
Name

мали мрав

09.07.2016 20:26

Нема ста алавера мајсторе само требао је Илду дати прије 15год. док је била мало младја а није слаба ни сада само напред Саулици браво!

ОДГОВОРИТЕ