Убијен сестрић владике Иринеја Буловића

Мирко Милићевић (42), звани Хајчар, убијен је у петак увече из ватреног оружја у суботичком насељу Нови град.

Србија 03.07.2016 | 21:40
Убијен сестрић владике Иринеја Буловића
На Милићевића, иначе сестрића владике Иринеја Буловића, док је возио мотор у близини куће пуцала је једна или више особа, а према незваничним информацијама погођен је с пет метака.

 - За сада не можемо давати више информација. Увиђај су извршили тужилац Вишег јавног тужилаштва и полиција, која интензивно ради на откривању починиоца тог кривичног дела - кажу у полицији.

Према незваничним информацијама, Милићевић је пре убиства био у граду, у једном од кафића. Мотором је кренуо кући и надомак кућног прага у њега је пуцано.

- Чула сам пуцње и јако сам се узнемирила. Изашла сам на улицу и видела неколико комшија окупљених, а брзо је стигла и полиција. Познавала сам га из виђења, али се увек јављао. Њега су сви знали и, колико знам, бавио се многим пословима на ивици закона. Чула сам да је ожењен и да има дете - каже једна од станарки улице у којој је Мирко Милићевић убијен.

Милићевић је надимак Хајчар добио јер је још деведесетих година прошлог века предводио групу „Хајчара“, младића који нису презали ни од чега, због чега су их се многи Суботичани бојали.

Пре девет година постао је већински власник „Суботицафилма“ и започео уређење биоскопа „Звезда“, али је намена објекта преименована.

- Пре извесног времена неко од комшија је пријавио двоје људи у близини његове куће и полиција је ухапсила двојицу мушкараца с кантом бензина. Очигледно је неко подуже намерава да убије Марка - каже Суботичанин који је захтевао да остане анониман.

Саслушања

Према незваничним информацијама, полиција је јуче у Суботици привела на саслушање неколико особа за које се сумња да имају везе са убиством.

Место злочина јуче је обишао и Небојша Стефановић, министар полиције.

Извор: Блиц

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

боро

03.07.2016 19:50

овај Стефановић , ради ли он ишта друго већ само обилази мјеста злочина .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоол

03.07.2016 20:24

Његов сарадник,зар да министар обилази место на коме је убијен осведоцени криминалац.

Name

Ово има једино у Србији

03.07.2016 23:57

Хајцар је регистровани криминалац са подебелим деосијеом, али једино зато зато сто је син владикине сестре, место 'злицина' обилази цак и министар полиције Србије ??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирсо

04.07.2016 12:21

Људи моји побише нам све бизнисмене.Ја чудна занимања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лав

04.07.2016 12:40

Без обзира ко је био и ста радио,нико несме да узима закон у руке у некога лисаба зивота.Ти исти који сувтоби урадили су вјероватно и гори од дотицног.Министар обилази мјеста злоцина,то је порука идиотима да немогу они пресудјивати никоме па ни тим лицима.

ОДГОВОРИТЕ