Непокретног друга држали на рукама

На платоу испред касарне „Војвода Степа Степановић“ у Бијељини на отварању “Беер феста” синоћ је група младића показала своју хуманост и велико срце.

Република Српска 02.07.2016 | 15:20
Непокретног друга држали на рукама

Наиме, док су сви ђускали уз звуке рок бенда “Yу група”, то је једном Бијељинцу било ускраћено јер је непокретан.

Да још постоје људи великог и доброг срца показује и фотографија коју је забиљежила екипа портала ИнфоБијељина у тренутку када су младића у инвалидским колицима његови другови подигли на својим рукама изнад свих, да би и он могао да ужива у чарима концерта.

У узаврелој атмосфери и гласном звуку рок музике препустио се и непокретни младић као и велики број присутних, како старих тако и младих.

Изненађујуће је што и његов хендикеп није утицао на то да искаже своје расположење па је показао колико су и људи са инвалидитетом ведри, пуни позитивне енергије и способни да своје добро расположење пренесу на људе око себе.

Очито другарима овог младића није било нити тешко, а ни напорно, а свог пријатеља су учинили срећнијим и показали да у данашње тешко вријеме, добар друг значи много.

Нисмо успјели да сазнамо ко је младић са инвалидитетом, ни то како су његови другови дошли на идеју на овако велики људски корак, али можемо да кажемо да су свима нама поставили велики задатак, да се такмичимо ко ће учинити више добрих дјела.

Свака част.

(Инфо БН)
(Фото: Инфо БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

хуманиста

02.07.2016 13:53

Диван гест. Хоцемо висе оваквих прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

браво

02.07.2016 14:05

Свака цаст колегама.то су прави другари.

ОДГОВОРИТЕ