'СНСД лаже да сам било шта потписао у вези са Сребреницом'

Чиста лаж је да сам потписао Извјештај Комисије за истраживање догађаја у и око Сребренице 2004. године, рекао је предсјендник НДП-а Драган Чавић, гостујући синоћ у емисији Пулс БН телевизије.

Република Српска 01.07.2016 | 11:17
'СНСД лаже да сам било шта потписао у вези са Сребреницом'
На питање гледаоца из Зворника чиме се руководио када је потписивао извјештај за Сребреницу Чавић одговара да је то лаж која долази из кухиње СНСД-а.

"То је потпуна неистина, индоктринација која је дошла прије свега од људи из СНСД-а, потпуна лаж. Ја нисам ништа потписао", истакао је Чавић и додао да сви који мисле да је потписао Извјештај замоле предсједника Републике Српске Милорада Додика да тај потпис објави.

"Ако сам нешто потписао, тај потпис мора негдје да буде. А кад тај потпис буде јавно показан, ја ћу са тим папиром доћи у Зворник да се објесим, јавно то кажем, тај папир ћу да ставим око врата и у сред Зворника да се објесим", јасан је Чавић.

Предсједник НДП-а истиче да је прича око наводног потписа брутална и увредљива лаж која траје годинама.

"Ја сам за разлику од тих који шире те неистине и каче такве етикете учествовао у рату, крварио и добро знам шта је рат и ратно страдање", истакао је Чавић и додао: "Свима онима који су индоктирнирани савјетујем, да када чују тако нешто, траже папир са потписом и мојим признањем нечега, па ће се увјерити да је то потпуна неистина".



БН телевизија

Коментари / 27

Оставите коментар
Name

камелеон

01.07.2016 09:23

Ко јесте? Онда кад сте се требали супроставити лажима о Сребреници ви то нисте. Због тога данас у Хагу труну Српске патриоте од којих сви окрећу леђа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АЦО

01.07.2016 09:59

Па колико се ја сјецам један други политицар је помињао неку Републику сумску и тразио да се призна геноцид.Сверцер и ратни профитер прозива борца и спинује разне прице о њему,а има своје ботове и полтроне да тако тупаво понављају исту прицу.Као сто цовјек реце,показите документ и потпис!

Name

xx

01.07.2016 10:34

У најмању руку је безобразно то прибацивати Цавицу. Сребреница је осмишљен пројекат. Манимо се глупости и да кренемо у заштиту онога што је остало од природних ресурса и у борбу против штеточина. У свакој области је хаос и непрофесионализам, треба се томе супротставити. Драга моја публико да нас микроскопом траже тешко да би изабрали добар тим за водење државе. Ова ситуација даје предност полтронима, људима без јасно изразених ставова. То није мудрост да ср зна. Не видим ниста ново у наступу политицких партија. Господине Цавицу да би сте добили изборе морате ангажовати уцене људе и са њима отворено разговарати.

Name

ре камелеон

01.07.2016 11:17

Јеси јутрос узео таблете ?

Name

Дејан

01.07.2016 09:26

Ово ме је увијек интересовало,знам да је то одувијек био главни аргумент против Цавица.Јесте да је ово Цавицева ријец против СНСД-ове,али ето реце цовјек да показу документ ако јесте,контам да не би то дзаба изјавио. Зиви били па видјели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кондор

01.07.2016 10:15

Чавић је за Додика, Радмановића, Шпирића и остале припаднике пљачкашке камариле људина и карактер, без иједне доказане мрље. Једина велика, али сасвим сигурно ненамјерна грешка била му је додјела мандата Додику, који је то максимално искористио и довео нас, уз огромну помоћ својих полтрона и улизица, на дно дна. Ако сам ја потписао тај документ онда је и Чавић. Понудио им је јавно, па нека тај потпис и покажу.

Name

Мики

01.07.2016 11:24

Није он потписао него је јавно признао Сребреницу.

Name

Народе опамети се

01.07.2016 16:43

Па миса му маленога, како то да сви говоре да је Цавиц несто признао,а нигдје доказа,па цак ни на јутјубу, и то као предсједник дрзаве,контам да то признање има бар у архиви РТРС-а и контам да га има па Миле би га форсирао максимално у предизборној кампањи.Али ето све сто има је један снимак на јутјубу гдје Додик признаје геноцид.Али лаз поновљена 100 пута ...Миле Гебелс:)Али надам се да народ неце опет бити слудјен,ваљда се довољно пута опекао.

Name

брод

01.07.2016 09:29

Када Чавич прича о учешчу у рату истина је лично сам свједок био је на ослобађану мог села.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СДС

01.07.2016 09:41

Увијек је неко крив за несто ако није цлан СНСДа.Само је та криминална секта увијек у праву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

01.07.2016 10:01

Ја се само питам докле це се политицари у Српској такмицити ко је веца Србенда??? То је предизборна прица,програм свих странки,сваког лидера. Људи моји рат је готов,нико вам не брани да будете Срби. Имате Српску и све механизме застите. Засто се стално тразе непријатељи у другим народима? Ја мислим да прва странка која објави рат зубном каријесу у Српској,побједице са великом вецином. Досадиле су те излизане прице. Подјелите једном мјесецно зубне пасте гратис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

афаф

01.07.2016 10:09

Јел то сад значи да Чавић повлачи извињење за Сребреницу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јово

01.07.2016 16:38

Ово изгледа Миле досао на БН да коментарисе.Само спинуј Миле,ко то лазе да је Миле признао геноцид и јос га дусмани постависе на јутјуб,све монтирано.:ДДД

Name

Драган прави

01.07.2016 10:19

Јос ми нико није одговорио на моје питање цињеницама. Не лазима које просипате по Сведској и Њемацкој. Како то да је Срба процентуално и у апсолутним вриједностима највисе нестало од задњег пописа, а Босњака највисе погинуло (нормалнио, јер ко напада увиијек има далеко веце зртве од обог ко се брани у рату), одселило се неколико стотина хиљдада и тамо јос увијек озиве. Не просипајте прицу овде нама да су се као сви вратили, сви зиве тамо.. Срба се на запад одселио мизеран број. Ово су цињенице, а васе лази којима вас филују имами по иностранству мозете просипати тамо, не овде. Како мозе да се приликом задњег пописа у једном стану пописе преко 20 људи ? Како Срба у Федерацији нема ни 3% ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Квази тактицар

01.07.2016 19:47

"Ко напада има далеко веце жртве од оног ко се брани"... Хајд у Русију па то објасни Русима засто су на почетку 2. Свјетског рата имали вишеструко веце жртве неко Нијемци... Засто су швабе имале само пар стотина погинулих кад су освајале краљевину Југославију, а зртве на другој страни су биле огромне. Тако да знас у будуће то се казе... Техничка надмоћ.

Name

Драган прави

01.07.2016 20:11

Дај несто оригиналније смисли молим те. Док сте имали ЦНН, они су макар знали измислити смислено несто... Само док сте јуришали на српско Сатајево сте губили неколико стотина војника дневно. Сваки дан сте нападали на браниоце српских мјеста. У тим ратовима које помињеш се Југославија није бранила јер су муслимани прешли на страну фасиста одмах. Свабе на Сзаљинграду изгубили 10 пута висе него Руси ! Него одговори на питање, ста је, тешко се лаже , јел да ???

Name

Леко

02.07.2016 01:51

Морас мало цитати Драгане овако испадас глуп и смијесан.

Name

yугословен

01.07.2016 10:20

У Босни и Херцеговини имамо ТРИ ВЛАДАРА А ИМАМО И ТРИ ПИЦА ЗА ПОПИТИ ВЛАХОВ ЛАВОВ И ПЕЛИНКОВАЦ ВОЛИМ ПОПИТ ВОЛИМ ЗАГАЛАМИТ ТО МИ НИ ПОЛИЦИЈА НЕМОЖЕ ЗАБРАНИТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

сима

01.07.2016 11:09

Какво непоштено и лаж господина царица па он мисли да је народ луд

ОДГОВОРИТЕ
Name

маркони

01.07.2016 13:01

Додик и његови националисти су ти који лажу (и стално пролазе некажњено због својих лажи).

Name

Не сима

01.07.2016 13:42

Није народ луд него ТИ

Name

Коле

01.07.2016 16:25

Какви Додикови националисти?Прво да не мијесамо национализам и совинизам.Додик не мозе да буде националиста,у старту јер је дезертер и ратни профитер,а друга је ствар сто је преузео СДС реторику,па сада само спинује.А национализам знаци вољети своје ,постовати тудје.Образуј се народе,не примајте се на издајницке спинове.

Name

Паметноме довољно

01.07.2016 16:30

Јебига људино,ако лазе,доказите.Дајте да видимо тај потпис и документ.А да,то не постоји,али нема везе вјеровацемо Додику дезертеру и ратном профитеру.То луди народе!

Name

ВРС

02.07.2016 06:50

Извјештај о Сребреници је рађен по твоме наређењу и наређењу тадашњег министра одбране РС Милована Станковића, а на основу података које вам је диктирао члан Комисије Смаил Чекић. Не требаш се бранити и тражити оправдање свопјим ратовањем, у миру си све погазио. И Војску Републике Српске си без икаквог основа предао у Сарајево

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаха

02.07.2016 07:08

Јеси јеси...ко мала дјеца... Килограмом га злата Додиче по глави

ОДГОВОРИТЕ
Name

гаврило

02.07.2016 09:00

Ре-врс.Заборавио си која странка из РС-а је била Есдаунов миленик и која је највисе гурала извјестај и интеграцију војске. Сјети се који су медији промовисали јацање институција БиХ.Сјети се да су странке које сада "србују",Снсд и ,назалост Пдп,послије ојацавања БХ-институција срусили Цавицеву владу и наставиле деценијско "јацање" Рс-а.Немој паролама него цињеницама и хронологијом..

ОДГОВОРИТЕ
Name

кебаб

08.07.2016 11:44

Добра му је изјава. Ако се нађе тај папир који је он потписао, отиће у Зворник и објесиће се. Да, обмотаће тај папир и објесиће се. Што не обмота шпагу или сајлу? Лако је објесити се папиром.

ОДГОВОРИТЕ