Баба Ванга видјела: Европа нестаје 2016!

Чувена бугарска пророчица тврдила да Европа какву познајемо неће постојати после 2016. Многи у „брегзиту“ виде остварење њеног пророчанства, али и других о почетку пропасти.

Свијет 26.06.2016 | 19:55
Баба Ванга видјела: Европа нестаје 2016!
Баба Ванга, чувена бугарска пророчица која је умрла пре 20 година, предвидела је да „Европа какву ми познајемо неће постојати после 2016“. Многи управо у „брегзиту“ виде остварење њеног, али и многих других пророчанстава о блиском почетку краја света!

"У Европи 2016. године скоро да неће бити никаквог живота, континент ће изгледати опустошено и разорено. Европа ће бити готово ненасељена, а пре тога десиће се низ катастрофа", предвидела је слепа пророчица Ванга, чије су се визије остваривале у 85 одсто случајева.

Сада, после референдума на којем су Британци изгласали излазак из Европске уније, светски медији брује о „балканском Нострадамусу“, како је називају, и њеним предвиђањима.

"Ванга је предвидела да оваква Европа више неће постојати 2016. године, а шта је „брегзит“ него крај Старог континента каквог га ми знамо? Та жена је предвидела терористички напад на куле близнакиње у Америци 11. септембра, али и стварање Исламске државе. Прорекла је да ће популација Европе бити скоро нула, због инвазије муслимана, који ће покушати да је освоје. Криза је свугде у Европи, а сада још одлази Британија. Њене речи морамо узети озбиљно", упозорава британски Експрес, али и већина европских медија.

Први знаци апокалипсе

Међутим, Ванга није једина која је имала „црна“ пророчанства за Европу - армагедон који чека Стари континент помиње се чак и у Библији!

"Тамо пише да долазе краљеви Севера и Југа чији сукоб може бити кобан за Европу. Излазак Британије из ЕУ управо може бити тај сукоб", наводе енглески сајтови који се баве религијом.

Колико је све отишло далеко показују и спекулације које су се појавиле јуче, а по којим је чак и британска краљица забринута да се крај света ближи! Ако је веровати изворима који су се поверили екипи енглеског Јавног сервиса ББЦ, а који су се нашли у близини британске краљице - Елизабета ИИ намерава да абдицира уколико Британија напусти ЕУ!



Краљица шокирала ББЦ

"Били смо поред краљице док је чекала да одржи свој говор у парламенту. Била је врло љута, говорила је да ако се „брегзит“ догоди - да је смак света готово сигуран и да ће чак почети трећи светски рат! Рекла је да је Други светски рат био шала у односу на оно што нас чека ако Британија не остане у ЕУ. Желела је да упозори своје поданике на опасности, али јој нису дали. Чак је рекла да ће предати круну и отићи заувек из Британије ако се све ово догоди", наводно је рекла Елизабета запрепашћеној екипи ББЦ.

Крај све ближи

Да је могући распад Европе забринуо и САД, показује пример америчког свештеника и самопрозваног пророка Пола Биглија, за кога „брегзит“ такође значи повратак Исуса на земљу.

"Све се догађа по Божјој вољи. 'Брегзит' је знак распада, крај се ближи! Ако Британија изгласа да изађе из ЕУ, велике промене следе. Биће глобалне финансијске кризе и хаоса - рекао је Бигли у свом видео-обраћању само дан пре референдума у Британији. Подсетимо, Велика Британија је пре два дана изгласала излазак из ЕУ након 43 године чланства. У историјском референдуму, 'брегзит' је са више од милион гласова надмашио опцију останка у ЕУ, чиме је исписана нова страница историје Велике Британије, али и Европске уније. А ако је веровати овим пророчанствима - и нова страница историје човечанства.

Мрачне контроверзе
СМАК СВЕТА ПОСЛЕ ЦРКВЕНОГ САБОРА НА КРИТУ

Бројне мрачне контроверзе прате Свеправославни сабор на Криту, а на ком су учешће отказале Руска, Антиохијска, Бугарска и Грузијска православна црква. Према неким веровањима, овај скуп је почетак краја света, а одржава се након више од 1.200 година. Критичан је датум окупљања, односно дан кад су представници православних цркава кренули на Крит - 16. 6. 2016, јер, према претпоставкама, представља ђавољи број због три шестице. Митрополит пирејски Серафим упозоравао је да овај сабор може да буде пресудан за човечанство.

(Курир)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

бн

26.06.2016 18:00

Срање срање зиво срање Прице за лудаке итд,,,,,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боxон

26.06.2016 18:00

Чудно је како сви погоде кад се деси а до тада ништа

ОДГОВОРИТЕ
Name

цар.

26.06.2016 18:05

ЕЕ'ДА и то доживим'и видим како ће ТАЈ карневал изгледати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

наводно

26.06.2016 18:06

Хоцете сад и бабе призивати? И да нас лијеце у пијавицама? Ма дај

ОДГОВОРИТЕ
Name

веза

26.06.2016 18:16

Какве везе има Исус са ЕУ? Ста зна баба о ЕУ? Итд. Боље вам је да гледате како даље, а не гатати. Јос це увести Министарство за гатање, да нам Зељка аргументовано говори у ситуацији

ОДГОВОРИТЕ
Name

Парапсихологија

26.06.2016 18:48

У Аделаиди ради мој познаник. То је на Универзитету. Није јос крај 2016. Европа јесте пуста ако се макнете из великих градова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буре

26.06.2016 19:05

Нејма она појма слабо је она предвидјела Европе ће бити а богами и мене у њој

ОДГОВОРИТЕ
Name

сноуден

27.06.2016 00:13

Ре за веза То си на тезим дрогама идиоте један,Исус је све вода ,ваздух ,земља ,камен процитсј вјеруј едукуј се мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

славко

27.06.2016 00:36

Зао ми Елизабете.Ста сад са оноликим сесирима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Отишло је далеко

30.03.2020 07:47

Који не вјерују тешко их је увјерит. Неће никад ни вјероват ни знат о чему се пише. Ти људи нису никад ни бавили се тиме ни мало нити их је то занимало. Тоје таква врста људи. Исто као стоје врста људи и жена који су отишли у страну од цовјецанства. Неморас ти вјероват ни у Алаха ни у Исуса ни у Мојсија незнам бас пуно око тога далисам све добро реко. Али!!!Како може неко вјероват да двије жене могу имат потомство измедју себе. Тако исто и два мушкарца. Траже да усвајају дјецу. Двије жене су женског рода ТАЧНО. Немозе ниједна имат осјећај мајчинства. Нит гаје у себи носила нит гаје дојила нит гаје мазила Итд. Колико јесе пута рекла изрека. Немозе никад бит тата осјећајан као мама а тата је дијету. Или отац је као колац све то народ добро зна. И како то они назваше парадом поноса (срама). Зна ово све нормалан свијет. Сметају возила на улицама загадјен зрак. Несметају толике ракете сто пробне од многих земаља. А гдје су оне сто су употребљаване у градским срединама. Немозе се то све описат. Треба ко зна колико књига написат А све се ово зна. И зна ово и обичан човјек. Само сто се обичан човјек и човјечанство одводи у други смјер и намецемусе оно сто он незели и нетреба му то. Видјецемо наста ће све изаћи.

Name

Црни

27.06.2016 04:03

И ти и Ванга сте попуцали као сифон

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако је црно није ноц

27.06.2016 19:27

Не мора да знаци да це крај света бити ако је покојна Баба Ванга рекла да "нецес моци срести цовека"- Мозда је мислила да це бити само не људи,морално гледано.

ОДГОВОРИТЕ