Жена раскринкала мужа педофила - ухапшен

Мушкарац Н. Ћ. (48) из Пећинаца ухапшен је због сумње да је поседовао 110 компакт-дискова и компјутерски хард-диск с порнографским садржајем у којем су злоупотребљена деца.

Србија 25.06.2016 | 07:45
Жена раскринкала мужа педофила - ухапшен
Порнографски материјал пронађен је у уторак претресом стана у ком Н. Ћ. живи са супругом и малолетном ћерком, а од њега је одузета и ловачка пушка, за коју није имао дозволу. Против осумњиченог је поднета и кривична пријава за нелегално поседовање оружја и одређен му је притвор до 30 дана.

Како незванично сазнајемо, ухапшеног Н. Ћ. пријавила је супруга, која је неколико година млађа од њега и с којом има ћеркицу у првом разреду основне школе.

"Жена је сасвим случајно пронашла један диск и ужаснула се кад је видела да је реч о дечјој порнографији. Одмах је позвала полицију, али судећи према њеној реакцији, није имала ни представу да ти дискови припадају њеном супругу. Претресом стана осумњиченог пронађено је 110 компакт-дискова и компјутерски хард-диск с порнографским садржајем", рекао је извор Курира близак истрази која је одмах покренута.

Он додаје да је код Н. Ћ. пронађена ловачка пушка коју је имао у илегалном поседу.

Екипа Курира јуче је разговарала са комшијама ухапшеног педофила.

"Видео сам да носе компјутер и пушку помислио сам да је можда реч о породичном насиљу. Никада ми на памет не би пало да се Н. Ћ. бави таквим стварима. Па и он има ћеркицу", каже згранути комшија који није желео да објављујемо његово име.

Он додаје да је осумњичени педофил добар радник и човек, као и да му је ово други брак и да има унуче из првог брака.

"Доселио се из Босне, подигао кредит за стан и кола. Радио је као чувар ноћу, а дању био дрвосеча", каже комшија и додаје да је ухапшеног Н. Ћ. до уторка виђао сваки дан јер су улаз до улаза.

Пробали смо да ступимо у контакт и са супругом ухапшеног, али врата стана у коме живе нико нам није отварао. Један од комшија навео је да супруга Н. Ћ. има здравствених проблема и да је вероватно све лоше поднела.

Извор: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар