Борба против криминала и корупције приоритет

Да ли је крив за Додиково душевно стање или не, да ли је његов докторски налаз производ струке или злоупотреба, предсједник СДС-а Младен Босић не коментарише, али тврди да је истина то да је Милорад Додик дубоко умијешан у криминал.

Република Српска 23.06.2016 | 22:21
Борба против криминала и корупције приоритет
„Наставићу да се борим да правда важи за све“, каже Босић и додаје: „Ми се бримо, Мектић се бори“.

„У новембру мјесецу када је отворен случај око куповине виле на Дедињу, прошло је седам мјесеци, а Тужилашво није још узело ни изјаву од Додика. Нису затражили папир којим је махао Додик, твредећи да се ради о уговору о куповини виле“, наводи предсједни СДС-а.

Јасно је, каже он, да је на сцени опструкција правосудних процеса. Она може бити због нестручности тих људи или страха или су корумпианим истиче Босић.

„Ако неко каже да вршим притисак на правосуђе оваквим изјавама, да вршим притисак да почну да раде свој посао. да се боре против криминала“.

(БН телевизија)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

xyз

23.06.2016 20:25

Исту ствар говорите 5 година и сва борба се своди на бла бла бла

ОДГОВОРИТЕ
Name

всс

23.06.2016 20:30

Јасно је да је Република Српска септицка јама пуна до врха. Овај народ, овакав какав је, никад те неце изгласати. Највисе сам љут на смрадове са Запада који им преко ММФа дотурају свјез новац, тако да они овако могу јос 100 година. Циљ Запада је да на овом простору потаре и оно мало образованих људи сто је стасало за вријеме бивсе Југославије. Са стоком це заврсити касније.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

23.06.2016 23:56

Морам реци да супљирају сви , вец годинама. Борба против корупције се ријеси за 3 мјесеца. Скоро у свим сферама, остане мали дио увјек који је безнацајан. Госп.Босицу ако незнате како се то ради назовите ме,дајем бесплатне савјете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блеја

24.06.2016 04:49

Е мој Младене гледам синоц кад гостујес на БН па прицас да Британци могу напустити Европу.Звао сам сто пута да те питам да ли ти стварно мислис то сто говорис. Па да си имало имао политицке мудрости, визије сто бих морао имати , рекао бих да је било икакве сансе да изадју, не бих ни организовали референдум. Јос ти онако мудро да цемо сацекати и видјети ста це бит. Е теско нама стобом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА САМ БЛЕЈА

24.06.2016 09:20

Извини Младене за овај коментар,ја бих се кладио у зивот да Британци блефирају и не зеле да изадју из ЕУ.Ипак си ти нас Младјо,а ја сам блеја.