Топ 5 мушких фетиша

Признали су да их ове ситнице доводе до лудила!

Занимљивости 23.06.2016 | 08:54
Топ 5 мушких фетиша
Иако не постоји званична статистика, ово су најраспрострањенији мушки фетиши којима верујемо ниједан мушкарац не може да одоли.

Груди и задњица

Верујемо да сте претпоставили, али да нагласимо да су груди и задњица на врху мушких фетиша! Зато потпуно разумемо зашто им је "Доггy стyле" омиљена поза. Али да не занемаримо и позу у којима сте ви горе, окренути лицем ка њему, јер су момци признали да је обожавају јер могу да гледају ваше тело и играју вашим грудима.

Стопала

Можда сте мислиле да ваша стопала не могу никог да узбуде, али наука је потврдила другачије. Уколико носите штикле док са њим водите љубав, то ће му бити најбољи афродизијак и стимуланс! П.С. Ово је вероватно разлог више да вам стопаа увек буду савршено сређена.

Доњи веш

У свакодневном животу не могу да га види, зато му и голица машту! Управо због тога и предлажемо да му пошаљите му фотографију на којој се види само део онога што га чега у спаваћој сови. Када кренете у акцију, немојте одмах скидати доњи веш. Носите га што дуже, јер ће Препреке са којима се суочава док не дође до “оног правог” додатно подгрејати атмосферу.


Егзибиционизам

Јавна места за секс нису добра идеја ако не желите да будете ухапшени, али сигурно можете пронаћи идеју како да подигнете себи адреналин без ризика!

Играње / замене улога

Лагано лупкање по задњици или везивање за кревет сасвим је довољно да зачините атмосферу у спаваћој соби У већини секси шопова се продају реквизити који су вам потребни за то!

Супер жена
фото: интернет

Коментари / 0

Оставите коментар