Леброн се отворио: А говорили су да нисам као раније...!

Током финалне серије с Голден Стејтом Леброн Џејмс био је тих на друштвеним мрежама, али се после титуле огласио и ућуткао критичаре.

Кошарка 23.06.2016 | 12:45
Леброн се отворио: А говорили су да нисам као раније...!
“Говорили су да сам изгубио један корак и да нисам експлозиван као некад, да су најбољи дани за мном, сумњали су у моју мотивисаност, у моје лидерство и моју посвећеност“, почео је Џејмс да набраја све што га је нервирало од повратка у Кавсе.

“Говорили су да немам убилачки инстинкт, да је то што сам се вратио кући најгора грешка у мојој каријери, говорили су да сам ја отпустио тренера, трејдовао играче, да неће функционати између мене и Кајрија, између мене и Кеве, нема шансе да он доносе титулу кући итд, итд. Али претпостављам да све то нема везе са мном“,додао је Леброн.

Осим на Инстаграму, најбољи играч данашњице ’отворио се’ и у разговору са новинарима.

“Нећу да наводим имена, али када сам одлучио да напустим Мајами, неки људи са којима сам изградио поверење током те четири године говорили су ми да правим највећу грешку у каријети. И то с..ње ме је повредило. И свестан сам да су били под емоцијама када су ми то говорили, али то ми је била мотивација“.

Џејмс је у недељу освојио свој трећи прстен у каријери, први са Кливлендом, победом у мајсторици над Вориорсима 93:89.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар