Дрим тим без Краља иде у Рио!

Чека се само још званична потврда, али у САД су се већ помирили са чињеницом...

Кошарка 23.06.2016 | 11:45
Дрим тим без Краља иде у Рио!
Серија отказа у америчкој кошаркашкој селекцији се наставља! После Стефа Карија, Блејка Грифина, Криса Пола, Ентонија Дејвиса, Џона Вола, Андреа Игуодале, Ламаркуса Олдриџа, Џејмса Хардена и Расела Вестбрука Дрим тим ће на Олимпијске игре у Рију отићи и без новопеченог владара НБА лиге - Леброна Џејмса!

Мада званичне потврде још нема, амерички медији већ су се помирили с тим да Краљ неће ићи у Бразил после исцрпљујуће и стресне сезоне коју је имао. 

У Кошаркашком савезу САД наводно су већ спремили вест, која само чека прави тренутак за објаву. После свега што је Леброн проживео ове сезоне и битке до последње капи зноја у великом финалу са Голден Стејтом, јасно је зашто је Џејмс затражио да му ово лето буде слободно. Јер, жели добро да се одмори, проведе време са породицом, а онда и припреми за највећи изазов - одбрану шампионског прстена. 

Леброн Џејмс се досад већ окитио са две златне медаље на Олимпијским играма 2008. и 2012. године, док је 2004. узео бронзану медаљу. 

Ипак, селектор САД Мајк Кжижевски не мора да брине, пошто ће на располагању имати следећа имена:

Каваја Ленарда (Сан Антонио), Харисона Барнса, Дрејмонда Грина, Клеја Томпсона(Голден Стејт), Бредлија Била (Вашингтон), Џимија Батлера (Чикаго), Демаркуса Казинса,Рудија Геја (Сакраменто), Демара Дерозана (Торонто), Кармела Ентонија (Њујорк), Андреа Драмонда (Детроит), Кевина Дуранта (Оклахома), Кенета Фарида (Денвер), Пола Џорџа(Индијана), Деандра Џордана (ЛА Клиперс), Двајта Хауарда (Хјустон), Гордона Хејварда(Јута), Кајрија Ирвинга и Кевина Лава (Кливленд).

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар