Карлеушин "Крими рад" постао испитно питање

Пјевачица Јелена Карлеуша, нашла се ни мање ни више него на испитном питању једног од најелитнијих српских високошколских установа, Факултета организационих наука (ФОН).

Србија 20.06.2016 | 20:24
Карлеушин "Крими рад" постао испитно питање
Како се наводи у самом питању, у питању је "популарна дива" која је избацила "нови мегахит", пјесму "Крими рад", а студенти треба на основу броја људи којима је пјесма "тотална катастрофа" и оних који немају мишљење о истој, да израчунају да ли је "популарност београдске диве повећана".

Чињеница да студенти на ФОН-у уче на примјеру Карлеуше и њеног "Крими рада" згрозила је комплетну јавност.

Јелена Карлеуша је једва дочекала да се похвали овим својим успјехом. Тако је на свој налог на Твитеру и поставила спорни тест.



На ФОН-у пак не виде ништа спорно у свему томе. Они су потврдили да је у једном питању на испитном тесту, највјероватније из предмета Статистика или Теорија вјероватноће, као примјер дата популарност Карлеуше.

"Циљ задатка је да се студентима на свакодневан начин приближи проблем, како би они видјели да и у свакодневном животу постоји методологија која има своју примјену. Ни на који начин се убацивањем Јелене Карлеуше у задатак не умањује тежина тог задатка који, чини ми се, није од ове године", напомиње Сара Рацић, студент продекан на ФОН-у, додајући да ово није први пут да се Карлеуша појављује у неком од испитних задатака на том факултету.

Ни корисници друштвених мрежа нису прескочили прилику да прокоментаришу на ироничан начин овај случај.




(Србија данас)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нео

21.06.2016 08:20

СТОКА бијесна, људи ГЛАДНИ, МАСА у екстази!

ОДГОВОРИТЕ