Арапски милиони завртели главу Нејмаровим савјетницима!

“Специјалац“ већ у Бразилу са јединим задатком да га убеди да остане! Каталонци већ размишљају ко ако Нејмар заиста оде у Париз?!

Фудбал 25.06.2016 | 18:30
Арапски милиони завртели главу Нејмаровим савјетницима!
Шушка се већ данима, али такве играче увек прате најразличитије гласине. Међутим, сада су добиле на значају, јер је до информације да Нејмар озбиљно размишља о примамљивој понуди Пари Сен Жермена стигао и Мундо Депортиво, који не би смео много да греши кад су вести о Барселони тема пошто је ипак у питању каталонска новина.

Мундо пак тврди: преговори Барсе и Нејмара доспели су у ћорсокак, а на стадиону Камп Ноу верују да је разлог томе уносна понуда Пари Сен Жермена од 50.000.000 евра годишње. Бруто додуше. Бразилски медији већ су писали да су Нејмарови саветници дошли до закључка да би за њиховог клијента било најбоље да се пресели у Француску. Тамо немаЛионела Месија. Тамо би Нејмар био прва звезда. И борио би се за Златну лопту. Додуше, тек од 2017. године, јер овог лета нема говора о селидби.

Претња је, наставља се даље, реална, иако Барса не размишља о продаји. Откупна клаузула јој међутим везује руке ако ПСЖ исплати 190.000.000 евра само на име обештећења. Толика је откупна клаузула. Мундо цени - шансе да Нејмар остане и после лета 2017. управо су пале на 50 одсто. Стога хитан задатак за Раула Санлехија, Барсиног главног човека кад су преговори у питању. Управо је Санлехи, директор фудбала Блаугране, финализирао преговоре приликом довођења Луиса Суареза из Ливерпула. Специјалац. Кад он ступи у акцију значи да је ствар приоритетне природе. А Санлехи је у Бразилу. Покушава да убеди Нејмара и његово окружење да му је најбоље да остане.

Медији пак већ спекулишу шта би Барса могла да уради са тих 190.000.000 у хипотетичком случају Нејмаровог одласка. Анкета на сајту Мунда наводи да су навијачи понајвише заПаола Дибалу. Више од 50 одсто испитаних поклонила је глас нападачу Јувентуса. Каталонци једноставо воле лепршаве офанзивне играче. Помињу се и Пол Погба, Марко Верати, Еден Азар, Серхио Агуеро, Давид Алаба, Антоан Гризман, Анхел Ди Марија, Гонзало Игуаин... Мање више све највредније на Старом континенту.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈА

25.06.2016 16:41

Па нека иде вец једном!!!

ОДГОВОРИТЕ