Олакшање: Новак стиже у Београд на Дејвис куп!

Сумње су отклоњене! Новак Ђоковић стиже на четвртфинале Дејвис купа које се игра од 15. до 17. јула на Ташмајдану на шљаци против Велике Британије!

Тенис 20.06.2016 | 22:15
Олакшање: Новак стиже у Београд на Дејвис куп!
Иако је ова година пренатрпана такмичењима, Ђоковић је одлучио да дође у Београд и помогне друговима да савладају Британце и пласирају се у полуфинале такмичења које су освојили 2010. На сајту најбољег тенисера света, освануо је распоред турнира до краја године. Новак ће право из Лондона, допутовати у главни град Србије, а после тога иде у Торонто, затим следе Олимпијске игре, потом Синсинати, УС Опен, турнири у Пекингу и Шангају, а сезону ће завршити учешћем Паризу и Мастерсу у Лондону.

Тако ће Ђоковић за само два месеца променити три подлоге: најпре је играо на шљаци, па на трави, па се поново враћа на шљаку, а у Америци ће га чекати изазови на његовој омиљеној подлози бетону.

Уколико се и Енди Мареј одлучи да дође у Београд, гледаоци у Србији ће присуствовати епском мечу најбољих на свету. Уз Новака, Богдан Обрадовић може да рачуна и на остале наше асове Јанка Типсаревића, Виктора Троицког, Ненада Зимоњића, Душана Лајовића и Филипа Крајиновића.

Уколико победимо на Ташмајдану у полуфиналу бисмо играли са бољим из дуела Италија - Аргентина. Са Италијанима бисмо играли у гостима, а Аргентинце бисмо угостили у септембру.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар