Кари: Прогониће ме ово! Томпсон: Мука ми је!

Стеф Кари, МВП НБА лиге, каже да ће га прогонити пораз од Кливленда са 4-3 у финалној серији НБА лиге.

Кошарка 20.06.2016 | 18:45
Кари: Прогониће ме ово! Томпсон: Мука ми је!
Каријеви Вориорси водили су са 3-1 у победама, али су изгубили три меча у низу, последњи у Оракл Арени са 93:89.

“Нисам био ефикасан – имао сам добрих тренутака, али нисам довољно помогао свом тиму. Јесам био агресиван, али на погрешан начин. Ово ће ме прогонити неко време јер ми много значи да покушам да водим свој тим и да будем прави на највећој позорници. Радио сам то пре, сада нисам“, рекао је Кари.

Он је меч завршио са 17 поена (6-19 из игре), 5 скокова, 2 асистенције и 4 изгубљене лопте, а током плеј-офа мучио се са повредама.

“Нећу ићи на операцију или било шта слично, истина је да морам да се опоравим, али то није изговор за оно што се десило на терену. Био сам ту, спреман да играм, имао сам и добре и лоше утакмице, то је то. Вратићу се још јачи следеће сезоне“.

Разочаран је био и Клеј Томпсон, који је меч завршио са 14 поена (6-17 из игре).

“Овај пораз нешто је најтеже што сам проживео у каријери. Ово нас раздире сада, мука ми је, лоше се осећамо. Ово јесте неуспех, али мислим да ће остати уписано оно што смо урадили“, казао је Томпсон и додао је:

“Победа је била ту, требало је да је узмемо, али нисмо. Они су погађали, а ми смо промашивали шутеве које увек дајемо. Али вратићемо се још јачи, то вам обећавам, не гледате нас последњи пут у финалу“.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар