Илић: Нисам се уморио, нити јурим Моцу!

Капитен Партизана Саша Илић рекао је да се још није уморио од играња фудбала и да жели да настави да остварује успехе са ’црно-белима’.

Фудбал 24.06.2016 | 08:30
Илић: Нисам се уморио, нити јурим Моцу!
Илић је крајем децембра напунио 38 година, али га то није спречило да са вицешампионом Србије продужи уговор на још једну сезону.

„Наравно да се нисам уморио. Још увек осећам радост када ујутру устанем и кренем на тренинг или на утакмицу“, рекао је Илић за „Вечерње новости“.

Сјајни везиста одиграо је укупно 370 утакмица за клуб из Хумске и сада је испред њега само легендарни Момчило Моца Вукотић који је 395 пута носио црно-бели дрес.

„Не нападам ја никог, а поготово не Моцу. Уколико и оборим његов рекорд, мора да се зна да је он највећи фудбалер Партизана свих времена. Част ми је да будем ту уз њега и све наше великане“.

Шта је рецепт за толику дуговечност?

„Нема ту никаквог рецепта. Нисам склон повредама, а најважније је да играм за екипу за коју навијам и коју волим“.

После турбулентне сезоне у којој је титула изгубљена већ на половини, слику је извукао трофеј у Купу, а циљеви за следећу су увек исти

„Сваке године циљеви су исти – титула и Куп. Важно је и домоћи се Лиге Европе. Имамо три кола. А коло по коло, ваљда ће нам донети срећу“.

Нажалост, ускоро следи крај каријере – шта даље?

„Све ми је везано за Партизан јер је он мој живот и сигурно је да на крају играчке каријере планирам да останем у свом клубу“, додао је Илић за „Новости“.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар