Идентификовано 25 хрватских хулигана који су прекинули меч!

Министар унутрашњих послова Хрватске Влахо Орепић изјавио је да је до сада идентификовано 25 људи који су изазвали прекид утакмице између Хрватске и Чешке.

Фудбал 19.06.2016 | 10:30
Идентификовано 25 хрватских хулигана који су прекинули меч!
''Ово мора престати и престаће. Ово је велику ударац угледу Хрватсле. Морамо се суочити с оним из чега ово произлази. Ово произлази из сложених односа навијача и ХНС-а и тиме се морамо позабавити. Не смемо стављати ово у било који контекст, поготово не политички'', казао је Орепић.

''Интензивна комуникација са снагама безбедности траје. Указали смо на ризик ове утакмице. 25 људи који су испред стадиона уочени, а под мерама су, пуштени су на трибине одлуком директора утакмице'', казао је он, преноси регионална тв Н1.

''Имамо екстреман случај гдје особа из групе Ц која не би смела присуствовати спортском догађају се пушта на стадион. Не ради се на хапшењу него се идентификују, пусте и обрађују'',рекао је Орепић и истакао да ће учинити све да ово малтретирање престане.

''Око 25 људи смо досад идентификовали. Морамо бити опрезни јер је било људи који су покушали спречити хулигане да ураде то што су урадили'', казао је мислећи на оне навијаче који су се с хулиганима физички сукобили на трибинама.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дучићева Херцеговина

19.06.2016 10:10

.Песник рече Најхрабрија нација на свету су Хрвати.Најхрабрији су зато што се ничег не стиде.

ОДГОВОРИТЕ