Фофана раскинуо, али је прије тога направио гест за похвалу!

Нападач из Обале Слоноваче опростио Партизану дуг!

Фудбал 20.06.2016 | 18:00
Фофана раскинуо, али је прије тога направио гест за похвалу!
После три године растали су се Партизан и Исмаил Беко Фофана. Нападач из Обале Слоноваче је у суботу јутро посетио стадиону у Хумској 1 и званично раскинуо уговор, годину дана пре истека, потврђено је МОЗЗАРТ Спорту.

Том приликом, 28-годишњи шпиц је показао и какав је човек, опростио је дуг који су челници Парног ваљка према њему имали још из прве сезоне по доласку из јерменског Ширака. У питању је сума од неколико десетина хиљада евра. Како је речено нашем порталу, Фофананије желео да буде сметња клубу који се суочава са великим финансијским издацима, зато је опросито део следовања на име плата и премија из периода још пре одласка на једногодишњу позајмицу у Кину.

Фофана је од руководства црно-белих добио „чисте“ папире, слободан је у избору нове средине, а његов наредни клуб ће вероватно бити у иностранству.

Један од миљеника Гробара је за Партизан одиграо 21 утакмицу и дао осам голова, што је више него пристојан учинак, имајући у виду скромну минутажу код сваког тренера осим кодВука Рашовића, код кога је у почетку колико-толико играо.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар