Шукер: Сјетите се Милана, Пољуда, свастике...!

Председник Фудбалског савеза Хрватске Давор Шукер био је видно разочаран дивљањем навијача, али је поручио да репрезентација неће бити избачена са ЕУРО.

Фудбал 18.06.2016 | 16:00
Шукер: Сјетите се Милана, Пољуда, свастике...!
"Није ово први пут, већ десет година догађају нам се овакве ствари. Историја је нажалост таква, сетите се Милана, Пољуда и свастике. На нашим грешкама очито нико не учи. Ни држава, ни политика, ни институције не желе да реше овај проблем", рекао је Шукер, преноси агенција Хина.

Репрезентације Хрватске и Чешке одиграли су нерешено 2:2 у утакмици другог кола Групе Д Европског првенства.

Меч је био прекинут на око пет минута у самој завршници због бакљаде и убацивања пиротехничких средстава хрватских навијача на терен, а том приликом један од редара повређен је топовским ударом.

Европска фудбалска унија (УЕФА) је најавила да ће покренути дисциплински поступак.

Председник ХНС је поручио хулиганима да неће победити.

"Неће нас избацити, поновно ће нас казнити. Ми ћемо платити, али ћемо и даље позивати људе да дођу на наше утакмице", казао је Шукер и осврнуо се и на однос политике према репрезентацији.

"Па ко је из Владе био на некој од утакмица? Имамо по десет места за представнике Владе на стадиону, а нико не дође. Погледајте ко је из Немачке на утакмици и какав однос имају према својој репрезентацији. Ово је срамота", рекао је Шукер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар