Нема посла за младе љекаре?!

Министар обећава посао само за најбоље студенте медицине, вишечлане породице на рубу...

Република Српска 17.06.2016 | 23:00
Нема посла за младе љекаре?!
Велики број незапослених младих љекара у Српској: министар обећава посао само за најбоље студенте медицине. Колико власти Српске брину за породице са више дјеце? Власеница: Ко је крив за све чешће сукобе између полицијаца и браће Куљанчић ? Гест за дивљење: Матуранти Средњошколског центра у Палама потрошили новац за одијела у хуманитарне сврхе.

(БН телевизија)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Студент медицина

17.06.2016 15:45

Наравно, било би чудно да нас чека посао. Све више љакара, специјалиста, стари а млади кадар не образују нити има допуштају да бар стичу искуство. Срамота! Чим завршим идем из ове земље. Идем да лијечим Њемце, а ви народе се захвалите политичарима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гастарбеитер

17.06.2016 16:18

Нијемци траже искусне са знањем језика, а и треба се додатно образовати да би се постало Др. Главни проблем на вијестима Н24 канал је истакао слабо познавање језика наших доктора. За почетак радиш прво као помоћно медицинско особље. Доктори у Њемачкој су робови и односу на ове наше. Имају голу плату и радно вријеме, ови наши раде колико хоће плус мито. Боље него Њемачки.

Name

Ако

17.06.2016 15:49

Ста је цудно сто је толико љекара незапослено? Ни Америка не бимогла запослити све који дипломирају у једној години. Нико неце да се образује за послове који се тразе! Заврсе млафи факултете и крив им свако сто нема посла. Нису љекари једини јер је на стотине професора разредне наставе,менадјера итд на бироима! Мора се мијењати образна плитика али млади морају схватити да је трзисте рада засицено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

урос

17.06.2016 16:00

У ФОЦИ СВЕ ЗАВРСАВАЈУ ПРЕКО СТЕЛЕЕЕ,КУКУ ОНОМ КОГА ЛЕЦЕ

Name

ре ако дара

17.06.2016 16:02

Немојте молим вас тако па ово су људи који су ту да нас леце не цекају они одмах посао има колико сам цула и по 5 година а моје дете нема ко да прими јел висе немамо амбуланту молим вас професори економисти инзињери уз дузно постовање могу радити свуда и у здравству цак и приватном и дрзавном сектору ови људи могу само бити љекари а сто се тице броја у здравствиу РС има висе од 60 посто немедицинског кадра