Састанак министара, Павловићев 'Аква парк'

Састанак шефова дипломатије региона у Бањалуци, рочиште у Окружном привредном суду у Бијељини, ОЕБС-ова анализа рада Тужилаштва БиХ... То су вијести које су обиљежиле дан.

Република Српска 16.06.2016 | 23:00
Састанак министара, Павловићев 'Аква парк'
БиХ је у преломном тренутку, поручено са састанка шефова дипломатија земаља региона и централне Европе у Бањалуци. Шта је показала ОЕБС-ова анализа рада Тужилаштва БиХ на предметима ратних злочина? 
Бањалука: Како је посао педагога у ОШ “Алекса Шантић” добила снаха предсједника Парламента Српске Недељка Чубриловића? Рочиште у Окружном привредном суду у Бијељини: Како се градио “Аква парк” Слободана Павловића?

(БН телевизија)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Попови

16.06.2016 15:35

Свака цаст на овом осврту на криминалне радње Слободана Павловица којима је много фирми и цеститих људи завио у црно. Јос увијек вјерујем и суд и у правду против оваквих хохстаплера и свака цаст БН ТВ и истрајте бар на працењу покусаја цеститих људи да на суду наплате милионске дугове у које слободан завија све фирме које су радиле за њега постено а и раднике банке који се боје проговорити било ста јер јадни цувају посао и плату иако знају за криминал у овој банци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микиц

16.06.2016 16:14

Све док има појединаца који мисле да су други криви због њиховог неуспјеха у зивоту са таквом дрзавом и њезиним народом нетреба имати посла. Мислин да је Г. Павливиц науцио ову сколу и да висе неце због свог Родољубља да буде слепац поред оцију!

Name

брзи

16.06.2016 18:00

Имал пакоснијих људи од срба.Цовек је имао намеру да направи несто,по цему БИ посетиовци памтили Бијељину.Али остаце да нас памте по КУПУСУ.

Name

СГ

16.06.2016 19:29

Слажем се са Брзим. С.Павловића и његове идеје нису препознали власти ни у Бањалуци ни у Бјељини. Град Слобомир је могао имати хиљаду- двије становника и имати пар стотина запослених. Мислим да та идеја неће пропасти.

Name

Попови

16.06.2016 19:08

Па и ја бих направио кад би други направили све а ја не платио ниста па ме тузи сад... Е моја дрзаво... Сто не дају ником да направи мост у Јањи под условима ко Слободан? Дат му Зитопромет дата му банка за ситне паре. Укуцајте мало биографију "добротвора"... А бивсем директору банке платио цутање и сви у Бијељини знају то само сиротиња цути ... Настави БН ТВ буди истарајан и само храбро на овакве. ... И јос несто- питај мало како стоји факултет "добротвора" у којим дуговима је и колико дугује дрзави о томе нико не прица као и о банци до скоро...

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац'турбо.

16.06.2016 20:48

Ре:попови'од једном си постао мало неподношљив.ко је тебе ОВЛАШТЕЊЕ дао! да стављаш нос тамо ГДЕ ти није место.ради своје послове'ако си за НЕШТО успособљен. толико!

Name

РЕ

16.06.2016 21:09

Ја би реко да су га покрали ти директори што им сад плаћа да ћуте. Ударају га по леђима и увлаче му се а руке му завукли у џеп. Он да је лопов неби возио старог пежоа од 10 хиљада.