Видео - Милер: Волим Београд, људе и ''лудило''!

Квинси Милер и његов живот у Београду били су тема емисије ’Тхру Тхе Ленс’, а из 18 минута филма види се колико је Американац уживао у Србији и Црвеној звезди.

Кошарка 18.06.2016 | 13:15
Видео - Милер: Волим Београд, људе и ''лудило''!
“Београд је диван град, Србија је сјајна земља. Људи овде су ’страва’ – за разлику од САД, сви ти одмах кажу истину и оно што осећају, невероватни су, емотивни“, говорио је Милер док се у колима возио по Београду и истицао како му се допада град.

Квинси је ауторку емисије одвео у свој омиљени ресторан у Београду, затим и у ТЦ ’Ушће’, где је кроз шалу причао о својим бројним “девојкама“.

“Пионир је најуа дворана у којој сам икада играо“, рекао је Милер и ’извинио се’ ако атмосфера не буде таква јер утакмица са Крком није од највећег значаја. Што ауторка није видела тада, јесте у Београдској арени на мечу са Панатинаикосом.

“Овде је лудо и мораш да будеш ментално спреман на све то – навијачи показују ’средњи прст’, бацају семенке и кикирики на терен. Последњи пут кад смо играли против Партизана морали смо да изађемо са дресовима преко глава, пљували су нас одозго и гађали флашама“, говори Милер тоном из којег се види да се саживео са овдашњим фолклором.

Такође, Квинси је открио да често игра 2К, да наручује углавном сокове од поморанџе и јабуке, а пробао је да говори и на српском, са променљивим успехом. Посебно је истакао мајицу са натписом ’Згази их све’, коју је добио од једног навијача.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар