Дјечак гурнуо дјевојчицу, реакција мајке покупила аплауз

Карен Алперт била је у праку са сином. Била је зазузета његовим другаром који је плакао и није видела шта се дешава на другој страни парка код тобогана.

Свијет 15.06.2016 | 15:00
Дјечак гурнуо дјевојчицу, реакција мајке покупила аплауз
Њен син је покушавао да се попне на тобоган када је једна непозната жена почела да му се обраћа са повишеним тоном. Карен јој је одговорила отвореним писмом на свом блогу. Порука је била прилично изненађујућа:

"Драга непозната жено која је дисциплиновала моје дете у парку данас, 

Да рашчистимо нешто. Дакле, данас је ваша ћерка покушавала да се спусти низ тобоган? Ок, схватам. И мој клинац је такође покушавао? Једноставно. Е сад, с обзиром да је ваша ћерка аматер у овоме и требала јој је вечност да се попне, а понекада би стала на пола пењања, мој син није имао другог избора него да је прође и понекада је гурне па би она и пала и била сва осећајна и почела да плаче? Хммм. Ок.

Сада, пре него што почнем, само желим да кажем да знам да сам требала да будем ту када се ово дешавало, али нажалост била сам на другој страни парка са другом мог сина који је плакао. Тако да не, нисам била ту, али да ли вама то даје за право да дисциплинујете мог сина? Да ли вам то даје право да повисите тон ан њега и кажете му да престане? Да ли вам то даје за право да се понашате као особа која је главна када је у питању МОЈЕ дете?

Да! Даје вам за право!



Нисам стигла да вам кажем ово данас, али ХВАЛА ВАМ. Када се моје дете понаша ужасно, а ја нисам у близини из било ког разлога, имате моју дозволу да му кажете да престане! Не кажем да имате право да га додирујете на било који начин или да вичете неконтролисано на њега (само ја то смем), али молим вас имајте ту слободу да му кажете да престане да буде такав и да сачека свој ред. Или ако се пентра наопачке по тобогану. Или ако гађа каменчићима. Или ако говори ружне речи. Или ако се понаша као силеџија. Или ради било шта што досађује некоме.

Јер иако можда нисте његов родитељ, ви сте одрасла особа. То значи да сте паметнији од њега. Претпостављам да има родитеља који би били бесни јер је неко непознат повисио глас на његово дете, али не и ја!


Жао ми је што нисам била ту да урадим свој посао и хвала вам што сте то урадили у моје име.

Искрено, 


Мајка "оног" дечака.

Сумњамо да је жена у парку, ко год да је, очекивала да добије ово писмо. Ипак, подељено је већ више од 300.000 пута. 

Извор: Хефтy, фото: Фацебоок/Бабy Сидебурнс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

мозе ли другације?

15.06.2016 13:36

Е, сваста смо у стању да урадимо, записемо, каземо да би се на неки нацин исказали, скренули пазњу на себе а док народ цита и коментарисе. Дај радите несто корисно.Да, али зенско на сваки нацин пазњу скреце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

15.06.2016 14:21

Зенска памети кратка ли си