Звезда представила Фибела: Интелигентан сам и снажан!

„Лепо сам примљен у клубу, Доналд и Талек су ми помогли да изаберем Звезду“, поручио је француски штопер.

Фудбал 14.06.2016 | 20:30
Звезда представила Фибела: Интелигентан сам и снажан!
Нови фудбалер Црвене звезде Томас Фибел рекао је данас да су европске амбиције један од главних разлога зашто је дошао у редове шампиона Србије.

Француски штопер обавезао се на двогодишњу сарадњу са црвено-белима и задужио дрес са бројем 97.

"Лепо сам примљен у Звезди. Амбиције клуба у Европи су велике и то ми годи, то ме је и највише привукло да пређем у Црвену звезду. Показаћу најбоље што могу како бих оправдао долазак", рекао је Фибел на промоцији на стадиону Рајко Митић.

Он је поручио да је много тога лепог о тренеру чуо од некадашњих саиграча из Мордовије Дамијана ле Талека и Мичела Доналда.

"Они су ми много помогли да изаберем Црвену звезду. Знам да је Звезда шампион, има дугу и импресивну историју, верујем да ћемо је наставити", поручио је Фибел.

Доскорашњи фудбалер Мордовије описао је себе као "интелигентног и снажног играча, али да не жели много да прича о себи јер има намеру да то докаже на терену".

Фибел истиче да од српских фудбалера познаваје Милана Јовановића, Дарка Пиваљевића и Миљана Мрдаковића, са којима је својевремено играо у Белгији.

Високи дефанзивац (192 цм) током каријере играо је за белгијске клубове Виртон, Стандард из Лијежа, Брисел и Антверпен, пољски Виђв и руски Амкар.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар