"Маик, Квинси, добро дошли у Макаби!"

Као што се и најављивало, Мајк Цирбес и Квинси Милер нови су кошаркаши Макабијам, потврдио је ’Понос Израела’ на свом сајту.

Кошарка 14.06.2016 | 21:15
"Маик, Квинси, добро дошли у Макаби!"
Сада већ бивши носиоци игре Звезде постали су играчи највећег израелског клуба.

Маик Цирбес и Квинси Милер од понедељка имају ново радно место - Тел Авив.

Досадашњи Звездин тандем биће веома важан у настојању Макабија да заборави разочаравајућу сезону – обојица су међу најзаслужнијима за сезону у којој су црвено-бели освојили АБА лигу, домаћи шампионат и пласирали се у плеј-оф Евролиге.

Милер је у дебитантској сезони у Евролиги изабран у други најбољи тим са 14,1 поеном, 5,7 скокова и 1,5 блокадом, а са Макабијем је потписао уговор на ’једну плус једну сезону’.



Цирбес је потписао двогодишњи уговор, а ове сезоне је у Евролиги имао 12,4 поена и 6,1 скок по мечу.

Представници "Поноса Израела" дочекали су Немца на аеродрому, док је Американац отпутовао у домовину, па ће накнадно задужити жуту опрему.

Подсетимо да и једног и другог чекају вишемилионски уговори у клубу који је овог лета под новим тренером почео промену екипе, са циљем да се следеће сезоне врати у врх европске кошарке.

Звездин двојац добро је "наплатио" квалитет и репутацију стечену у црвено-белом дресу, а према незваничним информацијама, њихови нови послодавци заинтересовани су и за још једног играча Звезде.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар