Видео: Гатузо је јачи од свега! Флаша у главу, прекид, па коначно крај - Пиза је у Серији Б!

Утакмица у Фођи прекинута због инцидента у којем је погођен тренер гостију, а 20 навијача ушло на терен. Ипак, на крају су се радовали играчи и стручни штаб легендарног фудбалера Милана.

Фудбал 13.06.2016 | 18:30
Видео: Гатузо је јачи од свега! Флаша у главу, прекид, па коначно крај - Пиза је у Серији Б!
Битке на Европском првенству су увелико у току, Италија сутра излази на бојиште где је очекује одлична селекција Белгије, али у међувремену на Апенинима влада прави рат! Реванш меч финала плеј-офа за улазак Серију Б између Фође и Пизе трајао је више од два сата, а њега је обележио велики инцидент у другом полувремену, због којег је дошло и до прекида.

Тренер гостију Ђенаро Гатузо погођен је флашицом у главу, после чега је настало до општег метежа и уласка око 20 присталица домаћег тима на терен, али је утакмица ипак настављена у 19.30 и пола сата касније коначно приведена крају.

Темпераментни Гатузо је издржао све то, али је финиш утакмице заједно са колегомРобертом де Зербијем, због међусобног конфликта, морао да погледа из свлачионице. Меч је завршен резултатом 1:1, а више разлога за задовољство имао је популарни Рино, пошто је његова Пиза одбранила предност од 4:2 из прве утакмице.

Гатузо је показао да би могао да постане озбиљан тренер. Форму екипе темпирао је управо за финиш сезоне, односно учешће у плеј-офу, где је Пиза била више него убедљива и апсолутно заслужила повратак у Серију Б где је није било седам година.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар